by 9a2jg » Wed Oct 22, 2025 10:19 am
Dobili smo QSL karte sa hrvatskog QSL biroa. Koliko su vlastodršci opori i osioni, oni sad očekuju da im budemo zahvalni ! Rjeđe dobivamo nego da smo u Sjevernoj Koreji ! Ali, čaša meda ište čašu žuči ! Među kartama NIJE QSL-ka od HRS-a, za aktivaciju 9AFF-0013, prigodom održavanja Konferencije (kako to gordo zvuči) HRS-a, 5.4.
Zna se tko je odgovoran za potvrdu veze, svaki put kad se u eteru oglasi ijedan znak HRS-a ! Odgovorna osoba HRS-a, u naravi dvije, tajnica i predsjednik Saveza.
Nju ne mogu kriviti, jer, niti je radioamater, niti operator. Znači, časni Sude, kriv je predsjednik. No, kako da ga sudim kad čekam od njega QSL-ku već godinu dana što sam ga radio kao CT9/9A4M ! Te obje, čekajuće, karte se čekaju zato što sam ih ja poslao, i čekam povrat. Sve po PS-u.
Da li je to onaj "zaokret" u potvrđivanju veza, što ga je Mate stidljivo najavio u svojoj nastupnoj poslanici ? Ako je, neka bude muško, pa napiše javno, urbi et orbi, da on više ne šalje papirnate karte, baš kao što je prije više od godinu dana napisao prijatelj Mario, DJ2MX.
Pa da te ja onda vidin, brajo, kad to ljudi pročitaju na qrz.com, tvojom rukom napisano, koliko će ti ih se javiti na bandu ? "Ja vam to garantujem ! "
A da zovemo onog nizozemskog pravnika, na pola radnog vremena, da nam pokaže kako se to radi, a, Šute mali ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja