Da sam imao kladionicu pri ruci, kao što nisam, kladio bi se na gosn' Gogu, da mu to neće biti zadnji post na ovu temu. Šta ćete, uvijek se kladim na sigurno.
No, kako RK Marjan, u kojem je on počeo svoju karijeru, nije, čak ni kao vojni radio klub, nikad ništa organizirao povodom Dana JRM, baš bi me začudilo da bi me, slučajno, on podržao u vezivanju datuma natjecanja, uz Dan HRM-e. Strefilo bi me nešto, ziher, ili kolap, ili kaj god. Ali neka, vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Ali, iza bad cop-a, dolazi good one ! Veoma je točno definirao koja je prava namjera , zvučno nazvane, "Konferencije ICC", ne moram više dodati ni zapetu, iako nisam bio u JNA. Jedno, nakon seciranja, miješati s drugim, je ko bog i šeširdžija.
A što se tiče "velikodušne" ponude 6KX da netko drugi preuzme reformirani contest, to je čista demagogija. Usrali su motku s promjenom pravila, i sada bi prali ruke !
Ne meže.
A da su se već "naplatili", dobili su sponzorstvo HEP-a, a u tijelima HRS-a ih ima neprirodno, i neprilično, puno, s obzirom na brojnost stanovništva, pa onda i RA, u sastavu Republike Hrvatske.
Da ne spominjem nagrade i priznanja, kojih je, u neovisnoj Hrvatskoj otišlo najviše u Istru. Ali, karma is a bitch. Svi smo pismeni, samo svi ne čitaju pozorno, kao ja, ne da se hvalim. Proteklih godina je bila ridikulozna situacija da bi iz Pazina došle 3 plaćene članarine, a otišlo 5 priznanja u neovisnoj RH !
Pa nije tamo rasadnik najboljih, i onih koji su najviše dali ! Srećom, znamo kako to ide, ko je bliže oltaru, bolje misu čuje.
Mogao bih još, ali mi (stalni) čitatelji tvrde da se ponavljam. Jesam, i ponavljat ću se, sve i dok zadnji RA ne primjeti diskrapancije u svim sferama života i rada HRS-a.
Živio remote radnog naroda ! Živio !