Šta je to kada te "obrišu iz povijesti" ka mene na Jarunu, uglavnom radi tvog pisanja ovdje, doduše da san i ja ruku

Dobro me nasmiješ, ka i uvik !
Istovjetnu rečenicu mi je reka i pokojni Vincek ! Kad su ga, na početku Virus-ludila iskoristili do daske, odbacili ga ka staru krpu, a jedan od crimena mu je bio što mi je bio prijatelj ! Drugi mu je bio , što je bio pošten i domoljub, a treći, što je izdavao knjige, a ne ljude. To ga je koštalo izgona sa foruma, jedini u povijesti, nikad kažnjen.
I Pero je ispalija povijesnu rečenicu, citiram, "dobar je oni Reni, samo je pa pod Kokijev utjecaj, on mu truje dušu...!" Ka da je Reni debil, pa mora ić kod Kokija po svoje mišljenje ?
Šta idemo dalje, sve više vjerujem da su ga postavili oni isti koji drmaju Savezom zadnje 22 godine. Biće mu rekli : Je li da hočeš biti predsjednik ?
Bez uvrede njemu, i ikome, a i nije ima protukandidata. Tako se bira Honnecker, Ceaucescu, Živkov, Xoxha, pa i naš voljeni maršal Tito.
Nije Mati lako. Ne smi reć najbližim suradnicima da su generatori laži i obmana u sve dane neovisne Hrvatske, a većina jest ! Sve kriminalne radnje su odrađene s nekim osobama iz Nadzornog i Izvršnog odbora. Da je bilo Boga i pravde, nad nekima je trebalo izvršiti i istragu i eventualni kazneni progon. Bar materijala ima...
Ovako stalno se samohvale, svakodnevno na HRS forumu, a posebno hvale institucije koje su sami kreirali, žderače našeg i društvenog novca, uvijek isti, nabrojiti ću 20 imena, zatvorenih očiju, da me probudiš u ponoć ! Odgajaju pojedine članove mladeži, po njihovom modelu, uzorku, i pravilu ponašanja, ta učili su od najboljih, UB5ARTEK, na Krimu, u doba Sovjetskog saveza.
Samo, neka oni pričaju šta hoće, model HZTK je preuzet od Rusa iz doba SSSR-a, a oni ga sami napustili, naši ga uzdržavaju i goje, jer osigurava radna mjesta djeci i unucima tih vječnih vodstava iz sjene. Sve je vidljivo, i bjelodano, a svi šute.
Mi nećemo, jer nismo na državnoj sisi, ili kao većina na sisi državnih firmi, s fiktivnim članovima, i falsificiranom aktivnošću.
Govorila je moja pokojna mater: Ko te kruvon rani, ocen ga zovi! Sve je to tako, ali ako ti se ujutro, dok se briješ, gadi onaj lik kojega vidiš u zrcalu, onda nije to to.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja