Pojavija se još jedan "posrednik" u distribuciji QSL karata, neki Soporte Hamradiodx. ! Koliko ih samo pikira na dio od te crkavice, koja je svaki dan sve manja !
Ali, ja dumam nešto drugo. Odakle oni crpe te veze, koje su , od 2 do 20 godina stare ? Tko im je dozvolio pristup mega log-ovima ? Je li i to na prodaju ?
I, onda crescendo ! Zašto HRS traži ispunjavanje formulara s osobnim podacima, a bjelodano je vidljivo da ih nigdje javno ne ističe, od 9A adresara, nadalje ?
Krčme li i oni tim podacima ? Ja "ratujem" s Stručnom službom HRS-a oko toga, još iz doba Pilatova predsjednikovanja, i maltretiranja moje pokojne supruge.
Sve je istrpila, učinila sve kako zlostavljači traže, i - nije dočekala objavu !
Nakon toga, besprimjerni bezobrazluk druga Laureata koji je imao muda napisati da NIJE bilo nikakvog mobinga ! On pravdao Pilata, i još ga nije prijavio zbog neovlaštenog raspolaganja društvenim sredstvima. On sad sjedi u Nadzornom (!) odboru, a drug Laureat plovi oceanima. Da li sad on njega pokriva, i izvore financiranja ekspedicije ? Kako stvari stoje, poučeni povijesti HRS-a zadnjih 25 godina, nećemo ni saznati ? Baš kao i koliko je HRS ulupao novaca u istarsko hotelsko dokoličarenje.
U doba Kulturne revolucije u Kini je bio prigodan poklik : Neka cvijeta tisuću cvjetova ! Ove zadnje dvije vladavine u D-12 je obilježio slogan : U svakom selu DMR repetitor ! Nema naznaka da ide na bolje. Slovčani i brojčani podaci se kriju, ka zmija noge. Ni Securitatea ih ne može locirati.