Vidiš, za razliku od tebe ja sam sasvim zadovoljan sa servisom.
Ne šalju više ništa, ne trebam ih za ništa.
Ima ona kultna knjiga, Pukovniku nema tko da piše, Gabriela Garcie Marqueza, pročitao sam je odavno, par puta.
Dosta puta sam na ovom forumu napisao da iz HRS kancelarije nismo dobili NIKAKVO pismeno, više od 20 godina ! Odgovori na NAŠA pismena su misaona imenica.
Nije to samo nedostatak kućnog i profesionalnog odgoja i osnovne pristojnosti, to je puno više od toga. Znamo kojim su volšebnim metodama zaposlenice osvanule tamo ; ta to daje odgovor na sva možebitna pitanja. Način na koji su došle im je dao signal da se mogu ponašati kako hoće, a da sankcija za takvo ponašanje neće biti.
Slanje mail okružnica ne smatram dopisivanjem , to je samo pokušaj osoba koji su se samozadužili za KV, UKV, ili ARG, da potaknu i poboljšaju stanje.
Same okružnice, ili cirkularni mail, je natruha socijalizma, sovjetskog tipa, koji se, čak i u Rusiji, gdje je nastao, sve manje koristi. Naši su ga, eto, reinkarnirali.
Iste one mračne snage, koje dan danas ne pripuštaju slobodomisleće na HRS forum, su , svojim (ne)djelima polučile kontraefekt, HRS forum je postao toliko sterilan da npr. najave za IOCA ili 9AFF aktivnost uopće ne najavljuju tamo.
Ali, tovariša polkovnika to ne handri. Nije ni do sada pitao članstvo za mišljenje, što bi ga sada takvo ponašanje raje trebalo kosnuti ? Više od 25 godina rade šta hoće, i kako hoće, ovo je zaista politika i praksa KONTINUITETA !
Jedan od kolateralnih efekata jest i da nema podmlatka. Jedini savez u svijetu, i u RH, koji stalno, postupno, diže dobnu granicu za pojam "mladi" ! Sad su, trenutno, stali na brojci 30 ! I s takvim, karikiranim i smiješnim, stavom, svi im operatori u kategoriji "do 30 godina" stanu na prste jedne ruke.
Ne mogu vjerovati svojim očima da (kad ocjenjuju sami sebe !) tvrde da je stanje sve bolje !?? Kažu, povećava se masovnost ! Pojam pjatoljetke ; neki se možđani još nisu izvukli iz etatističkog socijalizma, planske privrede i planova, i politike velikih brojeva. Ali, da čitatelji ne bi mislili da ja gadim Istok, ne, to je, na žalost i osobina Amera, uveli su to i u svakodnevni život Europljana, pa i Hrvata.
Zaključiti ću mojom ocjenom ponašanja Rusa i Ukrajinaca, prije rata. I oni su mi (tada) mailom slali okružnice, o natjecanjima, na kojima bi, ponekad, onako turistički, uzeo učešća. Ne uzimam im to za zlo, jer to i nije, nego prije vapajem za povratak na staro, kad je bila normalna, ničim poticana, masovnost učesnika na visini.
Naši pametnjakovići, počev od druga Laureata, nadalje, tvrde , citiram, "bio ja u Berlinu, ni tamo nema klubova, sastaju se po kafićima..." ! To je proziran izgovor, pokušaj da otklone od sebe krivnju što su sjebali klubove, društvenim sredstvima sagradili izdvojene punktove, i njima gospodare kao pravi kabadahije, feudalci 21. stoljeća. Naravno, podobni, koji smiju pisati, šute, jer nemaju muda, i što se zadovoljavaju mrvicama koje padnu sa gospodareve sofre. Taj put ne vodi nigdje.
Ima jedna duga cesta.....P.S. Nedilja je, oprati se, obući čistu robu, obrijat se, i na misu. Ipak je ovo 2025.g. , Godina oprosta.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja