Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Fri Apr 18, 2025 10:23 am

Jedne i druge možeš komotno izbaciti jer jednih stvarno nema ,a drugi kao većina amera sjede na terasi u USA i rade iz 9A takve ne treba shvaćati ozbiljno ..
VY 73 de Mato - 9A3SM

Lipo i točno piše Mato, samo ni on, baš kao ni 99% ostalih RA u Hrvatskoj ne napominje ono OSNOVNO, a to je da takova aktivnost svjedoči da smo vazali Velikog brata, kolonija, rang Haitija i Puerto Rica. Stavljanje tih postaja na službenu ARRL-ovu DXCC listu je ruganje s suverenitetom RH, a samo apliciranje takvih vlasnika tih znakova, je čista perverzija. Dokazuje da je sve na prodaju.

Na današnji dan je Juda izda Isukrsta. Problem HRS-a i nekih službi leži u činjenici da mi, u Hrvatskoj, imamo malo više Juda...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Apr 22, 2025 10:38 pm

Gdje je spisak plaćenih članarina do 15.4. ? Ili ćemo opet po starome ?, Jer taj spisak implicira spisak članova, i klubova članica. Sila masi daje ubrzanje.

Obično se za nekoga kaže , "ugledao se na prethodnike" . Ne dao bog da Mate kroči njihovim stopama...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Apr 27, 2025 10:10 am

Ko o čemu, ja o Rusima ! Bili prije 7,5 mjeseci po Dalmaciji, radili sa hrvatskih otoka, odgovorna osoba, na koju glasi dozvola za rad Ogi 9A7W, mjesecima nisu poslali LOG-ove, tek na teške molbe poslali Neni za IOCA-u. I još Neno špotao neidentificiranu personu što ih nije INFORMIRAO koliki je minimum veza da bi se aktivacija priznala ?!!!
Pa majku mu staru, još od socijalizma, do danas, postoji ODGOVORNA, ne neodgovorna, osoba postaje sa tim i tim znakom !

Ali to nije sve ! Za IOCA-u je bar Neno urgiro, pa nisu mogli s manjim, pa preko k...a poslali logove ; za 9AFF nije imao tko urgirat, pa nisu ni poslali ! I tko je oštećen ? Ja , jer sam ih radio sa DVA otoka u Paklenjacima, koji mi zbog njihove lijenosti i indolentnosti, nisu priznati. Koliko znam, od kada su stavljeni na 9AFF listu, nitko ih nije aktivirao, osim Rusa !

Kaže naš narod da se bolje rodit bez ku..a , nego bez sriće, jer ako imaš sriću, opet će ti narast ! :(
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu May 08, 2025 6:52 pm

Jesam prijavio samo CW i u prvoj varijanti sam i bio u toj kategoriji, ali sad se nešto promijenilo. Prijavio sam direktoru pa će se nešto riješiti. Ionako nije do plasmana, ali je bitno da robot radi po PS-u.

Ma kako to, i Gogo i Laureat muljaju. Govorija je jedan moj prika da sve šta mačka okoti miševe lovi ! Nisu zaludu iz istoga legla. Vuk dlaku mijenja, ćud nikad.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri May 09, 2025 5:51 am

Jednom muljator, vazda muljator. I oba otišli iz bivšeg matičnog kluba pod "sumnjivim hardverskim okolnostima". I oba (dobro) ustrojio kapetan fregate. Nek se zna.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon May 12, 2025 5:33 am

Odavno su, valjda, ljudi sa TX9A ekspedicije došli u Hrvatsku ? RA javnost, poučena prijašnjim eskapadama bivšeg predsjednika, i njegovom stalnom netransparentnošću, sasvim logično i opravdano pita gdje je otvoreno i javno izviješće o izvorima financiranja. To nije čaršija, to su ljudi stariji od njega, koji od novoga predsjednika Saveza traže iskrenost, javnost rada i transparentnost, ni milimetar više nego što je obeća, i što članovi i očekuju. Poštivanje reda i zakona.

Dakle, ako za trenutak, isključimo tzv. indirektno financiranje, u formi sufinanciranja istarskog dokoličarenja, u naravi pomoć proizvođačima opreme, koju su sad oni "vraćali", u obličju pomoći ekspediciji (!), pitanje je vrlo jednostavno : Da li je HRS financijski pomogao ekspediciju, ili nije ? Ako jest, sa koliko novaca. I još, ako jest, po kojoj to odluci, i usvojenom planu, jer ono napisano Matinom rukom nije verificirano, ono su samo njegovi pogledi na taj segment hobija ?
9a2jg

Postby 9a6r » Mon May 12, 2025 6:50 am

Ulalud vam trud svirači.
Pa nije valjda da očekuješ tako nešto? :roll:
To bi bio slučaj koji služi za primjer, presedan,kako kažu naši vrli političari. :?
Čuda se događaju ali samo jedan put u 2000 godina.
9a6r

Postby 9a2jg » Mon May 12, 2025 8:30 am

To bi bio slučaj koji služi za primjer, presedan,kako kažu naši vrli političari. :?
Čuda se događaju ali samo jedan put u 2000 godina.

Ja sam se napajajao svetopisamskim tekstovima, tamo lijepo piše da je Isus uskrsnuo mrtvoga Lazara, na vjenčanju u Kani Galilejskoj pretvorio vodu u vino, slijepom povratio vid, vidiš da je sve moguće u dragoga Boga. I cura rodi dite, a muža nema.

Već sam pisao na ovom forumu, da od cijele nekad uzor firme , Nade Dimić u Zagrebu, je ostao samo natpis, koji je umjetničko djelo, i autorski i zakonski zaštićen.
Pametni ljudi su ga odnijeli u Tehnički muzej, gdje će ga obnoviti i restaurirati, da svjedoči pokoljenjima, da Nada umire posljednja.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu May 15, 2025 6:18 am

https://www.index.hr/sport/clanak/video ... 70689.aspx
Kako svaki narod ima svoga Maksimovića ! Još bi se igralo da Real nije da drugi gol... Podsjeća me na jedan bliži klub... ;)
9a2jg

Postby 9a6r » Thu May 15, 2025 8:28 am

Maksimović je 11 min.produžija utakmicu dok nije pa gol i Hajduk izgubija Prvenstvo.Ovi samo 5! ;)
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK