Ti ih ružiš pa ih barem ja moran pofalit.
Nije lipo lagat Djani, pa makar i u šali. Nađi mi jednu jedinu rečenicu gdje ih ružim, ja ću se javno ispričati. Ja samo objavljujem drugo, istinito, mišljenje.
Kad pacijentu doktor obznani dijagnozu, koja mu nije po volji, on ide kod drugog, po drugo mišljenje.
Valjda je dovoljno išla proizvodnja laži, obmana, falsificiranja, štancanja, stvaranja slike koja je sve samo ne istinita. Tko im je zasmetao u kreaciji, izopćili su ga s HRS foruma.
Za Konferenciju im se prijavilo 113 hrvatskih znakova, i 13 stranih. U službenim objavama HRS-a, do dolaska Mate za predsjednika, je stajala sintagma "preko 2000 članova"! Kud onih "preko 1900" ? Ili, ako dobro razumijem Djanijeve riječi, ovih 113 su istomišljenici ?
Struktura prijavljenih, po pozivnim oznakama, je zanimljiva, jedinica-3, dvojki-17, trojki-35, četvorki-12, petica-16, šestica-13, sedmica-11, i devetki-6.
Nema nijednog kupljenog znaka. Kako, majku mu staru, kad su u zahtjevu za dozvolu za rad pisali da žive u Zagrebu, kućna numera Dalmatinska 12 ? Njima je onda bilo najbliže, i najjeftinije ? Znači, HRS je samo poslužio kao sredstvo za doći do cilja. Dionici u tom poslu će biti na Konferenciji.
Od prijavljenih, samo je jedan sa otoka, svjetski prvak, a i on nije otočanin, nego vlaj iz Krušvara, ka i ja, iz Dugopolja.
Ali, nije sve crno. Pregledavajući javne dokumente, ne kao drugovi Goran i Rolando tajne, vidio sam i svjetlo na kraju tunela ! Tajnica ima dozvolu za rad ARS-e !
Koliko moja pamet konta, prva poslije Žike. Još samo da je čujem na opsegu, zajedno sa Pukijem, pa mogu umrit na miru.
Javlja mi prika iz Zagreba da će na Konferenciji v.d. dijeliti kartice. Imati će sa sobom apotekarsku vagu, da svakom bude jasno koliko je grama dobio !
Kantar, za izmjeriti koliko je išlo za privatne QSL-managere, ne miče iz kuće. Čemu, to nikog ne handri, od 1999. , do danas. Da, dobro ste pročitali, od predsjednjikovanja prijatelja Nikole, do danas,
in continuo...Kad sam, u prvom svom javnom obraćanju novom predsjedniku Mati, napisao da bi mu prvi ferman trebao biti ukidanje nemoralne i neetične odluke o "uslugi" za hrvatske amatere u inozemstvu, qsl-iranje za 300 kuna, nisam se šalio. Dosta je te amoralne pljačke, koju su drug Laureat i tajnica zaogrnuli u veo navodne zakonitosti.
Drugi ferman, ukidanje svih tzv. kazni za nepoćudne hrvatske RA amatere, i pristup HRS forumu. Prijatelj Mate se NIKADA nije upitao kako to da su te kazne uslijedile odmah nakon njegovog i Krešinog abdiciranja ? Ja i on znamo odgovor.
Treći ferman bi trebao biti objava SVIH PRODANIH znakova, a, nakon toga, ažuriranje 9A adresara. Sa, ili bez onog buljuka iz Dalmatinske 12 !

U prolazu...
Nećemo dalje, za sada. Za današnji kraj ću samo par riječi o priznanjima. Pokojni Vincek i ja smo dugo pričali, i bili suglasni da gro priznanja ide u Istru, i onima koji su blizu stolu samozvanih elitista, čitaj , Vlade u sjeni. Najnovije odluke IO-a, čija će djela, tj. priznanja biti podijeljena na Konferenciji, su samo potvrde našeg zaključka. Di su oni lijepi dani, kad je drug Goran primio Teslu, ali, kako je hrvatska službena dijagnoza sinkopa, on se toga "ne sjeća". Sreća njegova što nas još ima, koji se SJEĆAMO ! Samo da mi on sretno stigne u ZG, paziće na njega Alen, ta kreću iz istog komšiluka, preko Perkovića i Knina, kako pjevaše Arsen...
Za sami kraj, još jedna njihova laž unaprijed ! Da, dobro ste pročitali, i to postoji, laganje unaprijed, laž koja JOŠ nije izrečena ! Napisali su da će biti aktivna postaja 9A0HRS, kako za 9AFF, tako i random. Kako znamo da je završetak QSO-a slanje kartice, te veze neće biti NIKADA kompletirane, iz prostog razloga što ne šalju karte.
Od Sitna gornjeg, preko YOTA-e u Karlovcu, do SVIH manifestacija gdje radi službena postaja HRS-a. Kakav Savez, takvo QSL-iranje. Tako uče i omladinu, smišljeno rade zločin prema radioamaterizmu. Da imalo drže do toga, ne bi pristali na onu špajzu od QSL biroa ; nisu predsjednika HRS-a obrlatili u Radnoj zajednici HZTK, kako je nama prezentirano, nego je to išlo "u paketu", s novim namještajem, i "uređivanjem" prostora. Baš zato se u nedjelju otvara novi topic,
Mani pulite.P.S. Na Konferenciji će biti trojica, koji su primali honorare iz Beograda, dok smo, ja i meni slični, bili u Narodnoj zaštiti i Zboru narodne garde. Bez elera. One iz JNA nećemo spominjati, nije kigijenski.
P.S.2 Jes da na kalendaru piše da je prvi travnja, ali, zar nije pisalo na tarabi p...a, pa Mujo slomio k...c ? Mostly.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja