Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Sun Jan 12, 2025 8:25 am

Wrong ! Kriva procjena. Onda je čvrsto sidija na dvi stolice, obje su mu se izmakle. Ali, ne lezi đavle, on, kao Feniks, oživi, i čim su jučer zadnji natjecatelji dali raporte, on je već pisao po HRS forumu apoteoze, novoj vlasti, novim direktorima fildžan natjecanja, utrkiva se sam sa sobom. Ne moram pisati i da je dao podršku skupini minornih igrača, u korist novog naziva natjecanja. Sve za mrvice sa stola vlasti. Tako mu je proteka život. Dočekali smo da nam onaj koji nije član HRS-a, i time se ponosi, diljem svijeta, pokušava krojiti kapu, i mjeriti štof za odijelo, Ne ide, braco mili. Prošla baka s kolačima...Passe.

Ali, on se rodio, i napajao na izvorima socijalističke planske privrede, tamo su uvijek postojale zidne novine, u svim velikim kombinatima, Jugoplastici, škverovima Dalmacijacementu, Lavčeviću...Očito je da on misli, sad kad mu je prijatelj predsjednik, bar može pabirčiti mrvice sa sofre... Ali, Mate nije kratke pameti. On predobro zna na čijoj je strani bio narečeni drug, do zadnje sekunde neizvjesnih izbora. Na onoj, drugoj...
Treba nama preko rijeke...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a4db » Sun Jan 12, 2025 8:54 pm

Eno kroji i dalje.
Ja bi reka da je persona grata, as usual :mrgreen:
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Sun Jan 12, 2025 10:25 pm

Nisi daleko od istine. On kreči, a zid i dalje ostaje škuri ! On bi htio biti onaj koji se pita, on, kao i predsjednički kandidat Primorac, sam za sebe tvrdi da sve najbolje zna.
To je kratko pruće. Ljudi ne trpe sveznadare. Imao sam ja jednog takvog za predsjednika kluba, pokojni je, ali članstvo ga je nemilosrdno kaznilo nadimkom "motalica".
Ovaj laže, podmeće, denucira, mene tuži tebi, i obrnuto(!), ukratko, što bi rekli u Dalmaciji, izgubija je busolu. Odavno.

P.S. Koliko mi je poznato, nadimak "pendrek-bači" mu je stigao iz istočne Slavonije, i to od osobe koja NIJE bila kažnjena ! Onda možeš misliti što o njemu misle, i spominju mu blisku rodbinu, oni koji su kažnjeni, na pravdi boga velikoga, na bazi njegovih provokacija, konstrukcija, laži i podmetanja. Sve te aktivnosti su preduvjet da ostaneš Pale sam na svijetu.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Feb 05, 2025 7:28 am

Di je zapelo sa rezultatima službenim.73 Tomo 9a4w

Polako Tomo, sve mora ići po redu.
Prvo treba riješiti Croatian DX Contest 2024. za kojega imamo samo prijavljene a nemamo još niti neslužbene rezultate. Od natjecanja prošlo 46 dana,
A od ZIMSKI KV KUP – 9A5K MEMORIJAL - 2025 je prošlo tek 18 dana od natjecanja i imamo već neslužbene rezultate.
Strpljen - spašen!
73 de 9A2M, Hrvoje

Kud ste navrli, ko prase u surutku ? Prvo su vam uzeli mogućnost biranja, jer su se sami izabrali. Onda su SAMI donijeli odluku da nije više Hrvatski CW contest, nego multi-multi, onda odbili diskvalificirati (bivšeg) predsjednika, zbog flagrantnog kršenja propozicija, ta ipak su se pod njim samopostavili. Šećer je došao na kraju, dokazali su da ne znaju tehničko znanje iz programa za A kategoriju ; što je LSB, i kako se frekvencijski rasprostire !

Reče JBT da narod koji ima takvu omladinu ne treba da brine za svoju budućnost ! Naš "mali" problem leži u činjenici da to (više) nisu omladina, nego 40-godišnjaci !
A da se igraju pojmovima "omladina" i "mladi", svjedoči i činjenica da granicu za tu "mladost", rastežu ka vrag svoju mater, pa im je, od 23 do 30 godina, kako kome treba.

Blažen bija socijalizam, tamo se znalo da je omladinac (ili -inka) do 18 godina, poslin si študent (ne oni koji je zapalija žito u Malom ritu!) ili si radnik ! Prosto ka fažol.

Još čekamo spisak "omladine" koja je bila, o našem trošku, na dokoličarenju u istarskom hotelu. Zli jezici tvrde da takvih, bar iz hrvatskog korpusa, nije bilo.
Tako i treba, ni posijani remote uređaji po Hrvatskoj ne služe hrvatskom radioamateru, nego stranom. Što i kako ti rade, je predmet koji nadilazi moje skromne kapacitete i mogućnosti. Ja, i mnogi drugi, smo locirali problem. Rješenje je u drugim rukama, nažalost, iz istog ešalona koji ga je i kreirao.
Nemoguća misija v.2.0 .
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Feb 05, 2025 7:47 am

Zimovanje u Jakobsfeldu! .ebe ludi zbunjenog.
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Feb 05, 2025 9:28 am

Bilo je pitanje dana kad ćemo doći do Šicera.....
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Feb 05, 2025 4:48 pm

uočena je jedna manja nepravilnost u radu robota pa radimo na otklanjanju iste. Čim to riješimo vidimo kakve su promjene u rezultatima (ako ih bude). Objavit ćemo službene rezultate uvažavajući pristigle primjedbe.73,Saša 9A3J

Eto, kad je kriv robot, znači, doćerali cara do duvara ! Pa niste mogli smislit nešto bolje ? Kriv robot ? Ka i študent šta je zapalio žito u Malom ritu ! Mama mia...
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Feb 07, 2025 6:23 am

Dakle, učinili su nemoguće, čega nema ni u američkim CSI serijama ! Natjerali su "oca" robota da svjedoči protiv svoga čeda ! On jadan, koliko prije nekoliko mjeseci izjavi da on radi odlično, ja čitao njegov izričaj ! Sada, odjednom, ne valja ? Nešto tu ne štima. Od jedne, možda koruptivne, veze, došli do pedesetak, ako je to tako ?
Nema toga što Balkanac ne može i neće shebat, samo ako mu je u interesu. To, što pila granu na kojoj sjedi, i uklanja u poštenih amatera i ono malo volje da se pridruži natjecanju, nema veze. Od slučaja, postale rutine. Megalomani na papiru.

Baš kao i onih 620 znakova u WWA2025, od kojih nitko većinu nikada nije čuo na bandu. Možda je to šapirograf 21 stoljeća ? 1941 u pojati na Mosoru, 2025 u toploj sobi.
Proizvodnja vijesti, ili iluzija ? Kome se sada treba uspinjati stepenicama uspjeha virtualnog imagea u nekom imaginarnom, paralelnom društvu ? U ovom, mi znamo tko je tko.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Feb 09, 2025 5:09 pm

Već sam dvaput, u 15 godina, pisao protiv nakaradnog izgleda "malog oglasnika" na HRS stranici. Sada je trenutno 22 oglasa, od toga 8 iz 2024, 3 iz 2023, 6 iz 2022, 2 iz 2021, po jedan iz 2018, 2019, i 2025. Ne treba se udubljivati u svježinu i/ili atraktivnost oglasa, i najveći laik zna da su, praktički, svi stariji od 12 mjeseci - tropa.

Zašto onda stoje ondje, u onakvom obliku ? Dva su razloga, prvi, da se pokaže čitateljima da se tu nudi , da ima svega, ukratko, politika velikih brojeva (ka i onih 620 znakova!). Drugi je prozaičan, osoban, ta to uređuje pametni Martin, njegovi su iz 2019, 2021, i 2022. Nešto bu prodal na sveto Nikdarjevo.

Ima i onih starih ljudi, koji to zagovaraju, baš kao i na buvljacima na dernecima u Osijeku i Jarunu. Organizatori to redovito najavljuju kao atrakciju. Možda njima ?!
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Feb 17, 2025 12:24 pm

https://www.hamradio.hr/dodjela-nagrade ... 24-godinu/
Kad je netko nepismen, pa naslov ne odgovara sadržaju !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK