Primio sam mail od Nene kao odgovor na moj mail njemu. Uglavnom se ne slažemo u ničem, osim u jednom, da je njegova zadnja. To mu je pravo dao HRS, i ja to ne sporim.
IOCA godina ne završava 31.12. nego tek naton isteka roka za slanje logova, 90 dana od aktivacije.
Aktivacijama iz 12.mjeseca rok teoretski istiće u ožujku iduće godine.
Ovo mi piše, kao da ja to ne znam ? I on zna, i zaista ne znam čemu mi daje loš primjer, koji samo potvrđuje MOJE stavove ! Naime, on NIJE čekao ijedan log iz listopada, studenog ili prosinca ! Znači, teorija o 90 dana, ne pije vodu !
Netko je znao, ili pritiskao, Ruse iz RRC kluba koji su poslali logove neki dan, i tako se pogodovalo određenim postajama u 9A, glede plasmana. Zna se i kojim.
A da bi razdijelio "krivicu" , Neno mi spominje i nabija na nos da ja prvi ne šaljem dnevnike njemu ! Ja, od mog prvog dnevnika iz 1967., do danas, vodim papirnati dnevnik !
Kad me je jedne godine Neno utlačija, skupija san veze hrvatskih postaja, i postaja iz regije, za tu kalendarsku godinu, i posla. Kad me, još jednom pita da uradim isto, ja sam ga pitao hočeš da pošaljem samo veze sa onima koji učestvuju u IOCA programu, ostavio me bez odgovora ! Sve imam dokumentirano, ništa ne brišem.
U isto vrijeme, NIKADA nije propitkivao ličnjake i klubove na otocima, a koji SVI vode elektronske dnevnike, zašto mu ih ne pošalju ? Oni su svete krave, ne smiju se dirati ? Jer su bliski vlasti ?
Bivši predsjednik radi sa Hvara, radi ga AKL svake godine, i svake godine ostane zakinut za taj jedan otok !
Što reći za samozvane elitiste, koji ljenčare u istarskom hotelu, i o našem trošku, što mu ne pošalju LOG-ove sa aktivacija TE godine ? Ne smiju pitati ? Opet svete krave ?
Jedne godine sam zamolio 4CD, druge godine Matu 4M da pošalju , bar za one veze u IOTA natjecanju, i to su jednokratno poslali.
Ali, na djelu je sindrom Ankice Lepej, ubi žviždača, a ne prekršitelja...
Mogao bi još, pun Tamić, ali čemu, kad je njegova zadnja ?
Sila boga ne pita.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja