by 9a2jg » Sat Oct 05, 2024 6:47 am
Bune se ovi šta rade FT8 na DXC-u da ova najnovija ekspedicija u tijeku, na Rotumi, traži 6 USA $ za potvrdu preko LoTW-a ! Neki pitali mene za komentar. Ljudi moji, to van je kao plaćeni seks sa ženom na napuhivanje. Šta ste tražili, to ste dobili !
Ne lezi vraže, ja na 28 CW, odradio VA2PEACE, vrag mi ne da mira, idem na qrz.com . Kad tamo, QSL-ka samo direkt, 3 USA $ ! Oš, neš, Bangla-deš .
Jadan naš lipi hobi u šta se pritvorija.
Neću danas spominjati qrz.com , eQSL, qrzcq, koji otvoreno, besramno, traže novce, i to točno određenu sumu, koju su oni odrezali. Vabili nas da dođemo, vele, sve mukte. Sad, kad misle da ne možemo bez njih, ucjenjuju. I, malo-pomalo, ukidaju servise, i mogućnosti, ako ne platiš. Jedan od tih servisa mi je registrirao 10 (hrvatski, latinica, velika slova:DESET) veza u ovoj godini! Čisto sumnjam da je samo toliko korisnika poslao njemu LOG-ove u kojima sam ja, od nekoliko tisuća veza? Žali bože...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja