Ovo in je četvrta lokacija sa no-gain antenama, crna škatula-batula, i garzun koji nadolije gorivo. Šalje se poruka da je to budućnost DX-ekspedicija, i, ili si unutra, ili si izopćen iz RA zajednice ! Ne formalno, ali, stvarno, u životu.
Ponašanje Laureata, i jataka mu, je više nego zorno, sjebi QSL saobraćaj, nema LOG-ova, financiraj samo zombije koje si uzgojio u svom klanu, svi ostali su samo financial support, ili po rvaski, ovčice s bankomata.
Podobnima pasvord, počev od članova IO-a, nadalje.
U međuvremenu, prve veze koje su pale sa N5J su Ameri i Francuzi(

) sa remote postaja u Hrvatskoj ! Je li zato Culej nosija krvave gaće po Velebitu. To jedan Martin, koji je izjavija da hrvatski eter NIJE nacionalno blago Hrvatske, ne more svatit. Baš kao ni vajni umovi iz HEP-a, šta su bili na "radnoj obvezi" a sad se pojavljuju na spisku N5J !
Nitko se ne srami, zato što je to postao obrazac ponašanja, rutina...
Kad su pitali Čeha, nakon upada ruskih tenkova u Prag, kako mu je, on odgovori : Nije mi krivo što mi je loše, nego što nemam perspektivu ! Ja gledo na JRTV !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja