Martine,
Molim te za odgovor zašto si moj post bacio u koš?
73 de 9A2M, Hrvoje
Hrvoje, Hlebinac jedan, zar nisi ništa naučio iz bliske povijesti ?

Tako je počinjalo sa svima koje su izbacili sa foruma, uključujući i mene ! To je njima rutina. Imaju razrađenu metodu "pacifikacije" nepoćudnih elemenata. Martin samo koristi metode svojih prethodnika na tom mjestu, po nalogu predsjednika, seveda !
Ove godine, koja je izborna, će to biti pojačano, treba ubiti, ne samo Reutersa, nego strpati u Glavnjaču što veći broj slobodomislećih. Medij foruma treba biti toliko sterilan da se mogu izvoditi i najteže operacije !
Kako bi, inače, "prolazila" njihova demagogija ? Može proći jedino kraj šutljivih, prestrašenih ljudi, kojima dirigirani i cenzurirani forum pere mozak.
Kad se netko od članova drzne slobodno pisati o DMR-u, FT8 i remote-u, diže se kuka i motika na tu osobu, u najmanju ruku kao da je Adolf Eichmann !
Smije se pisati samo ono što se poklapa s njihovim dirigiranim mišljenjem, i gdje (po njima) nema prijepora. Svako iskakanje iz kalupa, oni doživljavaju kao atak na njihovu opstojnost na vlasti u HRS-u ! Ta zašto predsjednik višekratno nutka "stare" članove da izađu iz HRS-a , da osnuju svoj QSL-biro ? Da bi, pred državom, sebe i kliku legitimirao kao prve od svih amatera u Hrvatskoj, jedine legitimne predstavnike, a u naravi skup istomišljenika koji bi ostali, kojima bi "mladi" bili samo sredstvo za ostanak na vlasti.
Pažljivo sam jučer gledao i slušao YOTA contest. Raspad (njihovog, HRS-ovskog) sustava. Dvije -tri postaje, s svojom pozivnom oznakom iz Hrvatske. Tko zna tko je radio iza 9A0KG, možda oni koji imaju unuke ? Ta navikli smo na balkanske ujdurme takve vrste, pratimo njihovu aktivnost, više od 40 godina. Ne možemo, od istih osoba, očekivati išta dobroga. Samo prijevare, falsifikate, podmetanja, u tome su se iskazali, i dosegli zavidan nivo. Preko leđa mladih, a tobože za njihov boljitak i razvoj !
Nemojte se više starati o njima, bit će im bolje.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja