A ja se mislim zašto ne ispravljaju svoju grešku na DXCC standingu, već 10 dana ?
Martine, molim te pojasni meni LOTW pojeftinjenje osvajanja diploma
Znam da jesam po rodjenju ono što jesam, znam da po profesiji jesam ono što sam volio i cijeli život radio ali mislim da nisam glup da ne mogu povezati 2/2
SVE ŠTO NE PLATIŠ NISI OSVOJIO .... PROVJERENO
SVE ŠTO ŽELIŠ I PLATIŠ - TO SI OSVOJIO I DOBIO
Ubacivanjem loga u Lotw NISI OSVOJIO DIPLOMU ... sve ovo što pišeš bez plaćanja je kao na plotu "poruka"
Ako ne želim diplomu jasno kao dan da nema potrebe ni za gledanje te statistike sa lijeve strane .. žilim, hoću diplomu platim pošteno i dobijem je ...
Prema tome ukratko Hrvoje je u pravu kad kaže da ništa nije besplatno ( onima koji žele diplomu DXCC ) .. besplatno prikazivanje statistike osobno meni ne znači ništa koji živim za novu klartu, novu diplomu i novu priznatu vezu .. oni koji nisu ludi kao ja imaju svoje razloge za drugačije razmišljanje od mene i ja to cijenim i poštivam ...
Martine, nema džabe ni kod stare babe a kamom li kod ARRL kad su diplome u pitanju
Bitno da je nama Lotw proradio .. idemo po nove poene a dok je u meni života ja pšlatim ja se veselim
VY 73 de Mato - 9A3SM
Users browsing this forum: Google [Bot] and 9 guests