U ovom tvom postu je lijepo vidljivo ono što je Bandić još bolje sažeo - "Izabrali ste me i sad nemate što ni pitati ni govoriti 4 godine".
Mijenja se Statut ali nema javne rasprave. Mislim, ono, PRAVE javne rasprave gdje svakog tko ima nešto za reći drugima drugi zaista i čuju a ne da ostane mrtvo slova na papiru u nekoj ladici i da ga nitko ne vidi. I da se malo prodiskutira i "sukobe" argumenti. Pa ne mijenja se Statut kao mudante pa da se može priuštiti propuštanje prilike. A čovik i tovar znaju više od čovika, zar ne ?!
Usput, pretpostavljam da promjene priprema posebno povjerenstvo od milja nazvano Kingsman ?!?
I onda se bunite kad se kaže da su članice HRS-a svedene samo na punjenje proračuna.
Ivo, pa zar ti nije jasno, i očito, da je potražio savjet PR stručnjaka ? Izborna godina, a (kupljene) ručice nesigurne... Odjednom on nešto kao objašnjava nepismenoj pastvi, približava im se, on je jedan od njih... Pa nismo mi išli u večernju školu, mi smo završili redovan sustav školovanja, u ono kršteno vrijeme nenarodnog režima, HI ! I politički, i financijski mentor i mecena mu je završio večernju školu, što ne bi i on ? Antimon, iz PRAVE večernje škole, je Albert Einstein za njih.
Ali, ne krivim ga ja ; vidio ovce pasu, i šute, što da ih ne prevesla još jedan put, za još jedan mandat, na istu foru ?
U međuvremenu, da ponovim teška kršenja zakona, od strane njega i tajnice , kao dvije ODGOVORNE osobe HRS-a.
23.12.2023. smo uputili službeni zahtjev NO-u HRS-a za poništenje skupštine, zbog kršenja zakona. NIKADA nismo dobili očitovanje, ili odgovor, kako od Stručne službe HRS-a, tako ni od NO-a HRS-a. Kao da nismo ni poslali !
Prije ČETIRI mjeseca sam pisao Marku Perniću da nam pošalje novi pasvord, da možemo pristupiti usluzi e-HRS. Do današnjeg dana nema odgovora. Zašto ga HRS plaća ? Da radi što mu oni narede, ili da vrši svoju dužnost ?
Javno smo tražili spisak plaćenih članarina HRS-u za 2023.g. , s naznakom tko je platio, kada, i kojem matičnom klubu pripada.
NIKADA nismo dobili odgovor, baš kao i prije 4 godine, i tada pred izbornu skupštinu, i tada s očiglednim muljanjem i protuzakonitim radnjama, koji su dovele do (ne)legalnog izbora sadašnjeg predsjednika.
U ušima mi još zvone riječi turbo ljubazne službenice u Uredu za udruge grada Zagreba, gdje je HRS registriran, a nakon što sam im predočio dokaze o nelegalnosti cijelog procesa : U pravu ste, tužite ih, sigurno ćete dobiti spor !
To se uhljebi sprdaju s organizacijom koja je osnovala, i Narodnu tehniku Hrvatske, i Savez radioamatera Hrvatske, i koja obilježava 25 godina bez ijedne društvene kune, ili eura ? Kako vas nije sramota ?
Baš kao čagalj u ovčinjaku, tamo negdje u Ravnim kotarima... Samo, za razliku od zaklanih ovaca, ovdje je šteta mnogo gora, razornija, i nepopravljiva. Tko to ne vidi, nije baš pri zdravoj pameti.
Zaključiti ću sintagmom, stihom, pjesme MPT-a : "Loše sluge, loših gospodara..."
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja