Stari Splićani su govorili : Kurba jema i oči i uši !
Takovih, prefix/strani_znak (a da nije 9A/strani_znak) na DXCC listi ima preko 100
(slovima: preko sto).
Martin laže, i kola maže, bez da trepne ! Ne samo da laže, nego nas toliko drži za budale, da je mislio da će to čitatelji uzeti zdravo za gotovo !
Dakle, na najvećoj, MIXED , DXCC listi ima SVEUKUPNO 19 (hrvatski standardni književni jezik, latinica : devetnaest) stanica uopće, koje su uvrštene na listu, od najvećeg broja zemalja, do broja 100. Od tih 19, sve su zemlje RAZLIČITE, samo iz Hrvatske ima 4 znaka, jedan kupljeni, tri 9A/... !
Na CW DXCC listi ima JEDAN kupljeni znak u HRS-u, i jedan iz Turske, 9A/..... Osim ta dva znaka, koji se računaju kao entitet Hrvatska, ima još i HS0/OZ1HET, SVEUKUPNO 3 (hrvatski, latinica, TRI) !
Dalje nisam ni proučavao (SSB i DIGI), ali uzorak je jasan i poučan !
Baš kao što drug Laureat bubne da je iz CBM-a bilo 250 branitelja, tako je u Martinovom gnijezdu preko 100 znakova/ nešto... ?
Govorila je moja pokojna mater : Ko laže, taj i krade ! Ovi su iz momčadi koja je hrvatskom radioamaterstvu ukrala budućnost.
P.S. Tko je lijen sam tražiti, neka mi pošalje mail, poslat ću mu atačment, pisan mojom rukom, dokaz o Martinovoj laži. Dva spiska, jedan za mixed, drugi za CW.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja