Ne mogu a da se ne osvrnem na način kako "pametni" Martin pere Hrvoju uši. Bez srama i stida mu nabija komplekse, i priča o "70 hrvatskih pozivnih oznaka" koje su odradile Kliperton. Hrvoje ne slušaj demagoga i lažljivca po funkciji, jedino istinito u njegovom izričaju je brojka 70, sada je već oko 80.
Istina je naravno, drugačija, voda duboka. Od tih 70 je 10 veza jedne ruke, jedne kontest lokacije, jedne naše mikroregije. Zatim, desetak je veza KUPLJENIH znakova stranaca, čitaj hrvatski, latinica, sve sa remote uređaja, kilovati, moćne antene, dobre lokacije.
Od ostatka, a poznam osobno većinu, i znam im kondicije, desetak ih zaista ima sve uvjete za skinuti ga od kuće, tu nema zbora.
Na čistini ostadoše 40-ak postaja. Tu je primjenjiva ona Njegoševa " kojem češ se privoljeti carstvu". Žicaju je malim bogovima, lokalnim moćnicima, koji su svoj feud sačinili društvenim sredstvima, i sada feudalci trguju, čak i s novcima, ali im je draže držati jadnike na kratkoj špagi, cimati ih kad treba, ta to su, u pravilu, glasačka mašina postojećeg vodstva, sa IZM-ovima, napravljenih od mojih i tvojih para, sponzorima, i mecenama, i nitko od njih nije izvadio ni jedan jedini eurocent iz SVOG džepa.
Da zaključim, moj susjed ima 4 el. monobander, i 2,5 kW, trebalo mu je prekjučer "samo" jedno popodne da ga pukne na 24 MHz.
Vidiš kako je to "lako".
Zato, Hrvoje okani se ćorava posla, i ne slušaj lažne proroke.