Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Tue Jan 09, 2024 5:55 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/pul ... i_ostalo_d
Ovako je i HRS izgubio spor protiv Severinca, platio državni proračun i HZTK ! Stvarni krivac nije nikada refundirao financijsku štetu, prouzrokovanu svojim namjernim ponašanjem.
Slučajno znam sve pojedinosti, jer mi je sin radio u istoj kancelariji s njegovom kćerkom. Znam sve, ali sam zamoljen da ne pišem.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jan 15, 2024 1:51 pm

Prošli tjedan je Mirko imao neku virozu, pa je bio izvan stroja.Ima tu još puno posla, trenutno je u tijeku upload logova, koji su stigli u adif obliku.No, možda još ovaj tjedan, ako ne, onda slijedeći...

A šta je sa Slavkom ? ;)
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jan 17, 2024 8:17 am

9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jan 19, 2024 12:40 pm

U postu prije tebe napisa Martin: "Dobrodošli u kapitalističko društvo. Doduše neki s zakašnjenjem od 35 godina … ;)
I još nam stavlja link da pročitamo priručnik!
Dragi Martine, to napiši tek kada se HRS i ZARS skinu sa HZTK sise i kada se počnu financirati kao i ostali savezi i klubovi iz kapitalističkih država koji su puno prije nas ušli u kapitalizam, a do tada nas nemoj vrijeđati sa svojim ispadima.
HZTK je relikvij komunističkog sistema za koji ja ne znam da li igdje u svijetu više postoji.

Ovo je napisa Hrvoje 2M. Sve je dobro i točno napisa, osim relikvij (točno je relikt), ali, falije i pop na oltaru, pa nikome ništa...

Od 2001. pišem da smo ostali ZADNJI, od socijalističkog bloka, sa preuzetim modelom iz SSSR-a, ali niko ne trza. 2015. kad smo imali povijesnu šansu, prvi put nakon osamostaljivanja, mračne snage su stopirale moderne, funkcionalne, i probitačne promjene, kako u HZTK, tako i, automatski, u sustavu servisiranja klubova.
To nitko nije vidio, ni u HZTK, ni od klubova, članica HRS-a. Bilo je previše "revolucionarno", tamo se naša neki Koki, s ekipon sa zidića, koji bi sad minjali uhodane sisteme dobre zarade, uhljebništva, i kruva bez motike! Da ne bi! Nisu me fizički uklonili, ali su me dodatno izolirali, kako mene, tako i pokojnog predsjednika, koautora prijedloga, a u istoj poziciji se našao i pokojni Denis Vincek.
Čak mi je i pokojni Emir bio rekao da je čuo da smo mi Dalmoši nekaj pisali, ali da mu nisu dali da to i vidi !
Dodatni "osigurač" vladajućih je uslijedio odmah iduće godine, na izbornoj skupštini, kad sam bio plebiscitarno izabran za predsjednika NO, hazjajin se uskomešao, poništio izbor, i dao na ponovno glasanje, gdje mene nije ni bilo, i gdje je izabrana osoba njihovog povjerenja, koja neće talasati, i koja će pomoći u održavanju postojećeg stanja !
Poslušan je, provodi njihovu politiku, ne trza ni kada RK Split traži reakciju NO-a, u smislu zaštite zakonitosti u radu HRS-a.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jan 25, 2024 6:30 pm

Gledam spisak 9A znakova koji su radili TX5S. Na njemu ima nekoliko znakova kojih nema u 9A adresaru, ni na qrz.com, a nemaju ni važeću dozvolu za rad HAKOM-a ! To mi je upalo u oko kad sam vidio na spisku znak 9A1XEC, pa sam pogledao i sve ostale.
Ali, to napuhane autokrate u D-12 ne zanima, jer je to počelo od njih...
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Jan 25, 2024 7:26 pm

Ništa u životu nije slučajno pa tako ni stanje u Savezu.
Zar bi normalan Savez imao za prisidnika onoga sa Ravnih Njiva :?: :roll:
Bilo mu je bolje postavit u klub jednu žičanu antenu da se Miki može barem utorkom oglasit na 9A1CBM. :o Jedini klupski, aktivni(dugo nije) op.iz RK Marjan.Toliko o njihovoj radio aktivnosti.
Formalni prisidnik ima staru majku pa ne stigne dat ruke.Opravdano.
Drugi kadikad odu u klub utorkom popit piće i malo proćakulat.Svi doma imaju opremu,baš ih briga za klub.Malo grubo sve ovo zvuči ali to je opora istina.
Na staroj lokaciji je ostala FD4,u odličnom stanju.Triba je skinut i postavit na novoj lokaciji,kotar Sirobuja.Aktivnost spala na filđan "konteste".Nije za se smijat već za plakat. :cry: Poj ti to njima objasnit. :roll: Oči izvadit!
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jan 26, 2024 7:18 pm

Ukoliko je nekome nakon 20-30 godina rada u eteru nehotično istekla dozvola i nije vidio, nije ništa drukčiji od onih što sjednu za volan bez da u tom trenutku imaju vozačku dozvolu kod sebe...

Ovo je za rubriku "Vjerovali, ili ne...?" Zar nas Mirko zaista drži za tolike bedake ? Zar dozvola ističe "nehotično" ? Ili je dobio mig "odozgo", jer je predsjednik uhvaćen bez dozvole, pa onda ne treba talasati nad stokom sitnog zuba ?
Nakon što sam ga javno prokazao da radi bez dozvole, prije 7 dana sam obznanio listu od 8 amatera BEZ DOZVOLE, u dva kluba gdje je ON (nazovi) odgovorna osoba, baš kao i u Savezu. Dan danas su bez važeće dozvole ! I onda Mirko lakonski izvali : Nehotično !
Nakon pretprošle i prošle hajke na UNLIS-e , Talijani su za 9A8DV (konačno) izvadili dozvolu za rad. Drug Laureat također !
Ovih, najmanje osam, jok ! Tako i treba, jer vide nerad, kriminal i neodgovorno ponašanje od vrha HRS-a !

BTW, dragi Mirko, znaš li kolika je kazna ako te policajac uhvati u vožnji bez važeće vozačke dozvole ? Mjeri se tisućama eura.
Nadam se da si shvatio da je tvoja usporedba bedasta ?

I , na kraju, ništa se u prirodi, oko nas, a pogotovo na Balkanu ne dešava slučajno.

Slučajno samo cura zatrudni. Mater je pita : Ćerce, a kako ? Ma, samo mu je kapja utekla, skrušeno će ćer. Oli si mislila da će na kacjolu, zaključi brižna majka.

Pametnima, dosta.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Feb 01, 2024 10:33 pm

Inzistiram na odgovorima zato jer na ovom forumu nije dopušteno nikoga nazivati
lažljivcem. Svatko slobodno može napisati da nečija tvrdnja nije točna, naravno
uz obrazloženje zašto misli da napisano nije točno, ali vrijeđanja nisu dopuštena.

Pametni Martin sprema podlogu za kažnjavanje ! Jer to je jedini način koji znaju, zastrašivanje, kažnjavanje, laganje, cenzura...
Achtung, achtung, daje se na znanje !
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Feb 09, 2024 2:24 pm

Koliko su vladajući očajni, svjedoči i činjenica da su mi počeli slati mailove, sa mail adrese mojih istomišljenika, kako bi nas zavadili !
Sada će početi raditi državni organi, plaćeni za to !
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Feb 09, 2024 8:32 pm

Krađa identiteta = krivično djelo ! Tipično za kriminalce.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK