Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a2jg » Fri Nov 03, 2023 8:07 am

Kontrola granica Hrvatske, Slovenije, i Italije - ostaju do daljnjeg ! A Bulj lud, a... ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Nov 03, 2023 12:56 pm

A znaš da su svi koji su bili u DR-u su ludi,bolesni i sa PTSP-om. :o
Ovi koji nisu bili u DR-u,anemičari,pobjegulje,minken bojna,dezerteri i sl..oni su 1991 bili pametni a i danas su. :?
Bulj je panj a briselski ćata je vele pametan?
Jada je onaj koga selo rani a dezerter čuva!
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Nov 04, 2023 5:38 am

Jučer, najranije ujutro, slušan vijesti na HR, kažu meni već poznat podatak, da se u Italiji (!) i Njemačkoj drastično spustio broj katoličkih vjernika ! Nikad u povijesti manje. Nakon toga pođen na misu, u crkvi ja i dva svećenika na oltaru, sami. To mi se već nekoliko puta dogodilo.
Kako se pomoću migranata, kao oruđa, vrši tiha islamizacija Europe, ovakvo ponašanje vjerničkog puka im savršeno odgovara i pogoduje. Bijela smrt, tj. mali natalitet, plus ovo, dovodi do rezultata kojim vjerski vođe pune glave migrantima, da će pobijediti, bez ispaljenog metka !
Na narečenu Bijelu smrt se nadovezuje smišljena akcija tjeranja mladih iz zemlje, poticana od HUP-a, a provedena od Vlade. Koliko je narod zatucan svjedoči i činjenica da se najviše iselilo iz krajeva gdje je izborna baza vladajućeg HDZ-a. Slavonija i Lika, a tu dovode neke nove klince, od Ukrajinaca, do migranata.
Čitam jučer jedan komentar čitatelja, i mislim da je točan, i da se, na našu žalost, već debelo ostvaruje. Izbjeglički hot-spot se preselio iz BiH u RH ! Navodno nam je to Brisel naredio, i to se sprovodi. Hoćemo li postati europska Šabra i Šatila, ili Gaza ? Čistilište i filter, prije ulaska u finu i uljuđenu EU ?
Nije dobro, i ne piše nam se dobro.
A Bulj lud, a... ? Nako mi sve doma bilo ludo...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Nov 04, 2023 9:30 pm

Kod njih je gore neko kod nas ali krenuli sredit nas.
Sve se priko njihovog namjesnika za Hrvatsku spušta prema dolje.
Kad se on ukrca u avion ja san odma zna šta će bit.Ne moraš mi virovat.U 9 misec 2016 je reka da će izmjeniti HDZ a onda i čitavu Hrvatsku!
Koliko je ministara iz njegove(NE Hrvatske),vlade moralo dat ostavke zbog korupcije i lopovluka?
Zar bi jedan premijer u toj nekoj zapadno-europskoj zemlji mogao i dalje voditi državu pored toliko afera i lopova ministara :? Pa naravno da može kad mu oni čuvaju leđa a mi sve to plaćamo. A ovaj naivan narod sve to šutke promatra i zabavlja se sa situacijom.Kao da je sve jedan veliki cirkus.
Kvaka je u tome da je on poslan ovamo da sve razjebe,to i radi a mi samo piskaramo.Njega nakon obavljenog zadatka čeka fotelja negdi gori.I pitaj boga kolika plaća?
Nije on naš, već njihov.Iman ja jednoga u rodu koji navija za njega. :x Neka ga vodi kući kad mu je drag.
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Nov 05, 2023 1:03 pm

https://www.index.hr/sport/clanak/hajdu ... t_ostalo_d
Eto san i ja dočekao (moralnu) satisfakciju, da navijači plebiscitarno repetiraju moje, stoput izrečene, riječi, citiram ih, "Udruga (sekta) je uništila nekad slavan klub. Proklet bio dan kad je ta nakupina propalica i 40-godišnjih djevaca stavila svoje kandže na njega, nikad ih se nećemo riješiti. To su ljudske i moralne nule koje nikad ništa nisu ostvarile u životu, osim upropaštavanja "omiljenog" im kluba"
Purgeri kažu "ulica", a ustvari to je udruga, koja manipulira Hajduk, navijače, grad, a duboko vjerujem da bi neki trebali i kazneno odgovarati !
O njima je sve rečeno, a jedan penzioner sa šentade ih je opisa "skupina jebivjetara, koji nikad ništa nisu radili, a dobro žive, svi skupa bi jedva skupili 5 godina radnog staža, nezakonito rade, tobože za Hajduk, u naravi, samo za sebe, da mogu tako lagodno živjeti i dalje, bez rada, i odgovornosti" !
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Nov 07, 2023 8:06 am

Da barem momčad igra kako triba! Ali ono sa Rudešom je bilo sramotno.Najbolji pokazatelj njihove igre su bili veliki zvižduci tijekom utakmice ali i kad je sudac odfućkao kraj,rekli bi Purgeri.Baš san kurjož kako će igrat sa Osijekom? Pa bolje da in juniori igraju a ne kupljene vucibatine.Ima ih na Poljudu i prikoviše.O NH smo sve već masu puta rekli.Niko razuman to ne podržava.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Nov 09, 2023 2:05 pm

Već treću utakmicu za redom suci produžavaju, bez valjana razloga, utakmice Hajduku, valjda da protivnik izjednači, ili dobije ? Slučaj Dušana Maksimovića je eklatantan primjer balkanskog ponašanja, gdje je sve na prodaju i kupnju ! Moral i poštenje, na prvom mjestu ! Doktur je umra, ali bolesna ideja da "državni" klub mora svake godine bit prvi, ostaje. Sindrom "FK Partizan" ! Ne mere uteć.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Nov 10, 2023 11:37 am

https://www.index.hr/sport/clanak/objav ... t_ostalo_d
Nije mi drago što se moćnici iz sjene, preko sudaca, iživljavaju na hrvatskom klubu, ali navijači i ljubitelji Dinama tek sada mogu zamisliti kako je Hajduku zadnje 32 godine !? A da, ka i Hajduk, potplate suce, za pošteno suđenje ? ;)
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Nov 13, 2023 8:59 pm

9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Nov 14, 2023 9:49 am

9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK