by 9a2jg » Sat Nov 04, 2023 5:38 am
Jučer, najranije ujutro, slušan vijesti na HR, kažu meni već poznat podatak, da se u Italiji (!) i Njemačkoj drastično spustio broj katoličkih vjernika ! Nikad u povijesti manje. Nakon toga pođen na misu, u crkvi ja i dva svećenika na oltaru, sami. To mi se već nekoliko puta dogodilo.
Kako se pomoću migranata, kao oruđa, vrši tiha islamizacija Europe, ovakvo ponašanje vjerničkog puka im savršeno odgovara i pogoduje. Bijela smrt, tj. mali natalitet, plus ovo, dovodi do rezultata kojim vjerski vođe pune glave migrantima, da će pobijediti, bez ispaljenog metka !
Na narečenu Bijelu smrt se nadovezuje smišljena akcija tjeranja mladih iz zemlje, poticana od HUP-a, a provedena od Vlade. Koliko je narod zatucan svjedoči i činjenica da se najviše iselilo iz krajeva gdje je izborna baza vladajućeg HDZ-a. Slavonija i Lika, a tu dovode neke nove klince, od Ukrajinaca, do migranata.
Čitam jučer jedan komentar čitatelja, i mislim da je točan, i da se, na našu žalost, već debelo ostvaruje. Izbjeglički hot-spot se preselio iz BiH u RH ! Navodno nam je to Brisel naredio, i to se sprovodi. Hoćemo li postati europska Šabra i Šatila, ili Gaza ? Čistilište i filter, prije ulaska u finu i uljuđenu EU ?
Nije dobro, i ne piše nam se dobro.
A Bulj lud, a... ? Nako mi sve doma bilo ludo...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja