by 9a2jg » Fri Oct 06, 2023 7:12 pm
Ko o čemu, kurva o poštenju, vojska o skraćenju... Koki o QSL-kama.
Dakle, za dva dana, kada summit u istarskom hotelu bude na vrhuncu, napunit će se GODINA DANA od moje veze s njima. Par dana nakon veze, karta napisana i poslan preko 9A biroa. Do dana današnjeg ja od njih nisam dobio ništa.
A da se malo resetiraju na početne postavke radioamaterskog i radiooperatorskog rada ?
Među njima će biti faca koje NIKOME ne šalju karte, koje samo nekima šalju, a bogami, ima i onih stranaca koji ne poštuju pisana i nepisana pravila, i zakone ove zemlje.
I sad bi ti likovi, ko fol, trebali nas , neuke ovce s Balkana, nešto usmjeravati, govoriti nam kojim putem treba ići, i gdje ovo sve ide. Moš mislit, da ne bi.
Nekim tamo likovima ja ne bi dao dvi ovce na kartolini čuvat, izgubili bi kartolinu !
Jedino u čemu organizatoru skidam kapu je balkanski marifetluk, dovijanje, i samoživost, kako da od jadne HRS-ove crkavice, zvane samostalni prihod, iskamče novac. Oni dobiše, ali članstvo ne zna koliko i kada. Hodža zapiso, a IO amenovo, elektronskim putem. Kao i sve svinjarije u mandatu.
Niti znamo koliko je on jamio za izlet na Samou, ni koliko će ovi prolumpat. To ćemo vidit kad i izvještaj pomoćnice tajnice, sada tajnice, o 2g. rada od kuće.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja