1. Dobro sam pročitao i dobro sam upućen u "DXCC awards rules"
2 Nazvao sam te glasnogovornikom jer se nitko osim tebe iz IO HRS-a ovdje na forumu ne obraća članovima (davno si napisao da forum i nije zamišljen za
komunikaciju između članova i IO)
3. Zato sam se obratio direktno i Stručnoj službi i IO u vezi različitih slučajeva - otpilili su me sa lažnim argumentima
4. Za pozivnu oznaku 9A8DV sam se raspitao jer smatram to svojom građanskom dužnošću (Zašto se nitko iz IO HRS-a nije pobrinuo za to?)
5. 9A5SSS je samo jedan od jako puno pozivnih oznaka koje je amenovala Stručna služba HRS-a i izdala PPO-e
6. HAKOM im je na osnovu PPO i potvrde o prebivalištu u RH izdao Dozvolu
7. Kako je moguće da se radioamateru koji nikada nije nogom kročio u RH izda Potvrda o prebivalištu? Na kojoj adresi su oni prijavljeni?
8. U HRS-u postoji registar tih izdanih (prodanih) pozivnih oznaka. Ako su se ti stranci sami ili ih je netko drugi prijavljivao lažno na neke adrese onda je to
protuzakonito i kažnjivo
9. Sada dolazimo do HAKOMA. Oni kod izdavanja dozvole podatke o PPO i prebivalištu ne provjeravaju.
10.Objavite spisak tih prodanih pozivnih oznaka. Onda ćemo moći HAKOM-u uputiti dopis i saznati istinu.
11. Točku 10. nikada neće ispuniti.
Hrvoje, srčeko, Hlebinac moj, znaš zašto smo ja i moja generacija u pučkoj školi morali znati (skoro) napamet Sluga Jernej in njegova pravica ? Zato da shvatimo da, bacili nas u oganj, ili nam stavili užarenu krunu na glavu, kao Matiji Gubcu, mi pušimo, oni dobijaju ! Mi dobili sve bitke, i rat, oni sve blagodati, beneficije, sinekure, posao za kćer, sina, unuka i unuku. To je model postupanja komunjara, njih 90.000 , plus potomci, prvog nasljednog reda, kojima je to u genima. Tak veli Joža, ali Manolić.
Sve sam ja to, prije više od dvije i po godine poslao HAKOM-u, ali od tamo muk. Zašto je muk, a propulzija golema, možeš saznati samo na jedan način, da me nazoveš.