Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a6r » Sat Aug 19, 2023 11:41 am

Redikul
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Aug 19, 2023 12:15 pm

Nije on kriv, Reni. On je samo glasnogovornik i neuspješni odvjetnik jedne potpuno promašene politike, nekad uzornog HRS-a ! Kakvi čelnici, takav portparol ! Nije se moglo dogoditi da oni tamo postave neku normalnu osobu, čovjeka, amatera, hobistu, osobu s svojim mišljenjem. Takav bi im bio samo smetnja ! Još je pokojni Vincek, a posebno i pokojni Kefa, to detektirao. To su ti tzv. pomoćne poluge vlasti, koji omogućavaju silnicima da vladaju.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Aug 20, 2023 12:53 pm

Nemoj tako Hrvoje, pa zar ne vidiš koliko je potapanje brodova korisno znanje za stvarni život. Čujem da je i HRM izrazila zadovoljstvo što HRS organizira takve stvari jer će tako u budućnosti dobivati već osposobljene mornare. Osim toga, YOTA i MUE su dva odvojena projekta.

Imamo mi u klubu umirovljenog časnika HRM-e, kojemu nisu htjeli dati dvoslovni znak koji je tražio, nego onaj sa 5, koji je po redu ! Ali zato domaja, BiH, mu je spremno dala upravo onaj koji je tražio u Hrvatskoj ! Dragovoljac DR-a, sa više od 40 godina RA staža ! I nema "prevedenu" kategoriju, nego POLOŽENU ! Za razliku od tajnice, i pomoćnice joj.
U isto vrijeme prodavali su Amerikancima znak u koji su uprli prstom, od 9A1TT, nadalje, sa ili bez adrese u RH, i s POBox-om u South Dakoti ! Jer, takvi su svi u RKZ, kaj ne ?

Ama ljudi, opasuljite se, sve nas je rapidno manje, ni kruv ne možeš kupit, kako bog zapovida, jer Pilipinka ni kurca ne razumi ! D-12 su preuzeli Ameri, a tajnica i pomoćnica joj (ne znam šta pomaže?) samo služe njima, i HZTK. HRS-u, ako moraju.

Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Aug 24, 2023 6:16 am

https://www.hamradio.hr/zvjezdano-selo-mosor-4-dan/
Gdje ja stadoh, ti produži. Odgovorne osobe za ovogodišnje ZS, zaista i nastaviše u stilu Velikog vođe, Laureata, putem koji je on utro. Dakle, u srijedu oni opisuju svoj ČETVRTI dan rada, a nije završio ni treći ! Baš tako je i Laureat radio, vidi se njegova ruka, i škola ! Daleko će dogurat. Ka i on.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Aug 26, 2023 1:31 pm

Kakav vođa, takav uradak ! Oli ZS 2023 nije završilo ? Nije ni počelo ? Di je kvaka 22 ? U možđanima, morti ? Sve šta sa vragon počme, s njim i završi.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Aug 28, 2023 6:55 pm

Hitler je stalno tvrdio da mu je najvažniji ministar Goebels ! Jest bio narednik starog kova, ali je lucidno skužio da ni govno nije govno, ako ga umotaš u pravi celofan.

Prije dvije godine drug Laureat posjeti jedan razred, u jednoj splitskoj pučkoj školi, pola školskog sata, u naručenom članku u Slobodnoj Dalmaciji ispao veći prosvjetitelj od francuskih, veći jezikoslovac od Ljudevita Gaja, a za struku što reći, TA Edison i N. Tesla, vezani u seriju, mu nisu ravni.
Prije 50 godina, jedan moj prika iz Selaca mi kaza : Brajo, ne dobija Hilti, nego olovka ! Laureat to stalno potvrđuje. I sa ovim izvješćem sa netom završenog ZS-a, također.
Ali, kad malo bolje vidiš, oni već i ne smiju, niti mogu skretati s puta, kojim stupaju zadnjih cca 25 godina. Nije put svile, nego put laži, krivotvorina, zamjena teza, svjesnog dovođenje ostatka populacije u zabludu, da u HRS-u teku potoci meda i mlijeka...
To se hrvatskim jezikom naziva kriminal.

Eno Matan lucidno primjeti da barem školuju kadar za minopolagače i minolovce HRM-e. Protiv koga, moliću lepo, kad smo okruženi NATO zemljama ? Neće valjda opet bratoubilački rat, jezik pregrizo ?
Ali, to se valorizira, po standardima koje su ustanovile tri ženske vezane uz HZTK, koje preko naših leđa osiguravaju uhljebljenje, i pomak na ljestvici profesionalnog imagea, u njihovom miljeu. Sve pod budnom paskom afirmativnog im druga Laureata.
Ma tek toliko da se zna tko kojem jatu pripada. Znalo se i prije rata.

Ima još, namoklo je...
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Aug 30, 2023 6:15 am

Iz ovoga se jako dobro vidi tko je gazda u HRS-u.
Gospodo iz HRS-a, Vi ste ti koji ste zajedno sa predstavnicima HAKOM-a sastavljali Pravilnik i Vi ste isključivi i jedini krivci što se stranci ovako bahato ponašaju i odgovaraju na mailove.
Što je još gore, potpuno su u pravu!
Zar Vas nije sramota? Neukim hrvatskim radioamaterima mažete oči stavljajući na naslovnicu objave nekih "velikih uspjeha" naših mladih radioamatera da bi se odmakli od stvarnih problema u HRS-u. Neke elite, zlatne mladeži ili što već. I oni vam nažalost vjeruju.
Ali tako nam i treba. Stvari se ne rješavaju ovdje na forumu. Mnoge ste ušutkali i doživotno im zabranili pisanje. Malobrojni koji su ostali i koji vas kritiziraju pokušavaju doprijeti do vas i ukazati vam na greške koje radite a sve da bi se hrvatski radioamaterizam vratio na ispravan put.
Drugi čitaju i šute, a mnogi vas brane.
Nagodinu su izbori i ja sam 100% uvjeren da ćete dobiti mandat od još četiri godine.
Kakav narod (zastupnici) takva vlast.

Ovo napisa Hrvoje, 9A2M, sve potpisujem.

No, ja sam, prije više mjeseci, išao nekoliko koraka dalje, predložio sam da otkupimo ove prodane znakove, i da ih nikome ne dodjeljujemo. Osim toga, da se krene u reviziju svih odluka koje su antihrvatske, ne odgovaraju RA u Hrvatskoj, i stavljaju strane amatere u povlašteni položaj ! Da ne govorim o izdanim dozvolama za rad na bazi svjesno falsificiranih podataka. To je u svakoj zemlji na svijetu kriminalna radnja, samo za HRS i HAKOM nije !

Ima još puno toga, ali se neznatni Koki, Hrvoje, ili neko treći ne mogu sami boriti.
Kako reče MPT : Jeste li se umorili ? Jesmo, ali ne od borbe, nego što smo na čistini sami, iako su nam mnogi obećali pomoći.
Naivno smo mislili da će svi skočiti, ko jedan, za pravednu i poštenu stvar. Umjesto toga, ljudi pognu glave, šute i trpe teror kriminalaca. Dokle ? Gadite li se sami sebi, ujutro dok se brijete, i gledate lik u zrcalu ? U što smo se pretvorili ?
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Aug 30, 2023 10:06 am

Nije tako samo sa članovima HRS-a.Tako je svugdi,u svim udrugama.Šutljivi Hrvateki,dudeci.Pa kako nam može bit dobro kad se tako ponašamo? :?
Ova tajnica,ona bivša..zar su one neke radioamaterke pa mogu osjetiti bilo istinskog RA? Dajte,najte..S oproštenjem,jebe se nju za Savez atroke za nas. :x Bitno da joj lova svaki misec uredno legne na račun i fiju.Tak je to.
P.S. Kad se 16.09. podile QSL-ke na Jarunu,ide DMR u neko selo. :shock: Jer svako selo mora imat DMR!
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Aug 31, 2023 5:54 am

Reni dragi, u pauzi skupštine, kada smo svrgli Peru, za skupštinsku govornicu se uspeo Ante Markotić, tada još glavni u HZTK, i rekao : Molim vas, nemojte da ovdje bude kao na ronilačkoj skupštini !
Aludirao je na šaketanje koje je uslijedilo nakon neuspješne skupštinske diskusije ronilaca. Povod je, kao i uvijek, novac, oko čije podjele se nisu mogli dogovoriti.
Kod nas toga nema, jer nema novca, a nema ga, jer je manjina, pomno režiranim scenarijima, sustavno usmjeravala dobivenu crkavicu u ciljane centre, gdje se, tobože, skrbe za mlade i uče ih !
Znači mi, 90% ostalih klubova, ne marimo za mlade, nije nas briga, ne mislimo u budućnost. Mi smo Vam, drugovi, donijeli mir i blagostanje, koje vam je omogućilo, da nakaradnim programima ne dozvolite većini klubova da dođu do novca, a ono što se dijeli, dijeli se po vašim zamislima i planovima, kako bi samo vama bilo dobro, a većini ne !

U većini slučajeva smo ostali bez prostora, financiranja, mjesta na društvenoj ljestvici, a u tom prljavom poslu su svojski dali ruke osobe tipa Laureat, Goran, i ostali iz uzdaničkih klubova. Nikad neću zaboraviti što mi je rekla moja godina, pokojna Maja , tajnica ZTK Split , citiram, "je, reka je nama Goran da se u vas ništa ne radi, samo karta, i pije". Tako su ga učili na Muzilu, da podmeće, rovari, i u društvu stvara o nekome potpuno krivu percepciju. Ta nije li na HRS forumu napisao da sam ja bio pripadnik JNA, a ja je nisam vidio ni na razglednici ?!
Zar nisu Laureat, Pavišić, i njima slični, dizali ruke na tijelima ZTK da se RK Split briše s popisa ! Onaj isti koji je osnova ZTK !

A kad počmemo pisati tko je sve, godinama, bio suradnik službi JNA, a ovamo se izdavao za velikog dobrovoljnog aktivistu ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Sep 01, 2023 6:51 am

Nisam ja otvorio Pandorinu kutiju, spominjući nelegalne uplate i JNA, otvorili su je upravo akteri, korisnici, jedni me zovu da objavim imena, drugi mi spuštaju slušalicu. Pametnom, u zemlji i inozemstvu, dosta.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK