by 9a2jg » Thu Aug 10, 2023 7:19 am
Priča se zahuktava, a što je bilo i za očekivati... ! Sinoć sam kontaktirao Nenu, on mi reče da nije stigao NI JEDAN dnevnik ! Na moju primjedbu da je trebao prvi stići, po prirodi stvari, log od 9A0A, jer ga vodi Braco 9A7R, Neno je mudro odšutio, ali je snažno dodao da mu taj isti Braco svaki put pošalje SVOJ log, kad ljeti bude na Pašmanu ! Znači, jedno je ponašanje za sebe, i svoj znak, a drugo kad si delegiran, ispred HRS-a, kao odgovorna osoba te HRS-ove postaje ?!
Druga polovica priče jest kako to nije briga ni te "mlade" , koje je Braco vodio ! Nije ni taj Braco za sve kriv, gdje je njima osjećaj odgovornosti, jer su radili sa HRVATSKIH otoka, ne Reuniona, ili Samoe ! Ovako sve po mentoru ! Da zaključim, ti "mladi" idu onim putem kako ih je netko usmjerio, i usmjeravao, a to nije dobar put. Rezultat se vidi.
Da čitateljima osvježim dan, Neno mi reče naziv postaje-osobe, koja je SVAKE godine na otoku, vrlo aktivna, a NIKAD ne pošalje dnevnik ! Radila je i u IOTA-i.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja