Nakon raspisanog natječaja i odgovarajuće procedure, potpisan je Ugovor o radu sa Suzanom Munitić Malnar 9A3KLE. Suzana je 2018./2019. radila kao zamjena tadašnjoj pomoćnici tajnice Mariji Sorić i pokazala kompetencije za izvršavanje radnih zadataka. Prvi radni dan nove pomoćnice je 1. kolovoza 2023.
Kad vidiš da netko uz ime stavlja i svoju pozivnu oznaku, nekako je prirodno poći na qrz.com, kad taj znak nisi nikada čuo u eteru. Ne bojte se, na qrz.com nema ništa o 9A3KLE.
Pođem na hrvatski adresar, nema ni tamo ništa.
Sad mi se već hude i nepoćudne misli roje u glavi. Ali ne, nema nigdje traga ni tajničinom znaku, što bi bilo o znaku zamjenice ?
Jedna mi se stvar ne sviđa, nova počima raditi 1. kolovoza, znači, raditi će 5 mjeseci u ovoj kalendarskoj godini, nema pravo na godišnji odmor, ni na regres ! No, poznavajući drugove Rolanda i Sašu, oni će joj nešto organizirati, ziher, ili pedagoški GO, ili rad od kuće, majstori su oni. Mostly.
Ne znan šta je s naknadon za prijevoz, kad ne znan putuje li iz Novske, ili Nove gradiške ?
Koji li jon je matični klub ? Biće RKZ , tamo je tajnica, i pretežito ovi iz američkih stejtova, sa adresom na PO box-u ?
Ne spominju QSL-ke, ako je, citiram, "pokazala kompetencije za izvršavanje radnih zadataka", realno je za očekivati izjavu da neće ni taknuti QSL karte ? Ta imala se u koga ugledati ! I to je izraz kompetitivnosti !
Ja jon želin sve najbolje, i svitujen da odma izvadi putovnicu, ako je nema, jer i sadašnja tajnica je kao pomoćnica, putovala Europom, od Estonije, nadalje...
Sve pod uvjetom da ne talasa, voli HamSphere, remote, DMR i FT8 ; ARG se podrazumijeva !
Ima još, ali daćemo jon 100 dana, ka i šta se da premijeru, pa ćemo onda ocjenjivati. Moramo mi, jer sve dosadašnje rukovodne garniture nisu ocjenjivali tajnicu, ni pomoćnicu tajnice ! Šutljiva većina šuti, što da ja čačkam mečku u ..... ?
Na kraju, sad ste dvi, ka boga vas molin, nemojte gluvarit po Dolcu, kasnit na posal, i ić prije sa posla ! Nemojte da opet meknu oni satni mehanizam na portu za tuć kartele ! A i oni študente, šta je bija na porti je partija za Irsku. Ne bi bilo kigijenski da ga zovemo da se torna ! Nagleda se nerada, i nereda, sad tamo radi 6 dana u setemanu, 10 uri na dan, i dolazi na hrvatsko more Ryanair-om.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja