Novosti sa opsega

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Novosti sa opsega

Postby 9a2jg » Wed Jun 14, 2023 12:55 pm

Brač, i Bračani, su nikad ispričana, i dovršena priča ; to je izvor priča, malo je reć za jedan život. Još kad potegnu lajavoga (mene) za jezik !
Oli si kad vidija QSL-ku od pokojnoga Tonija 2JC ? Ja nisan. Od pokojnoga predsjednika RK iz Pučišća ? Oli je pokojni 4LI ima kartu dokle ga mi , za obidon u mene doma, nismo izgadili ?
Oli nisu Miće i Ivo štampali QSL-ku, tobože klupsku, a na njoj tri znaka, mali klupski, njihova dva velika, i naravno, klub platija ! Moš zamislit omjer poslatih za klub i za sebe.
Oli nisu 3 bračka znaka CFN, RBW, i RTW uzeli više karata od MIS-a, nego cila Jugoslavija (osin Doajena), i slali ih , s svojin pečatima (a u isto vrime se rugali amaterima iz SSSR-a ! ) od 1978, do 1989, 11 godina ! Dobro je da Guinness nije sazna za to, bili bidu u libar, miljun posto !
Oli CFN-u i BW nije štampa karte Supetrus hoteli, i Partija, pa kad je dobija dva slova, onda je kemijskom prikrižija slovo R !
Oli Ivo nije štampa karte na Crotia, pa kad san ga ja izgadija javno, onda je štampa na Croatia, a šetemanu dan poslin je iša, i izmata one Crotia kod štampadura, ričima : A to češ ti ionako bacit, da bi mu ih ovi da, a on ih, mrtav-ladan, posla po cilome svitu !
Sve ove, inkriminirane , karte čuvan u posebnoj kuverti, to ti je u rangu one prve engleske poštanske marke, s kraljicon Viktorijon.
E, ali kad je Miće , jedan jedini put, tiska iz svoga žepa, e onda ti je to bila kvaliteta i debljina guzic papira. Takve san, u zadnjih 32 godine, dobija samo od 9A0QRP, 3DF, i pokojnoga Leona. Možda jedna i od 4OP, ali se ne mogu zaklet.

Reka je jedan moj prika iz Garde, nije siromašan u takujin, nego u dušu. Zato libar o Bračanima, i njihovoj škrtosti neće nikad biti dovršen.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jun 14, 2023 1:11 pm

Moje su sve vrlo dobar tisak,u boji,plastificirane.Ima i boljih u svijetu,naravno ali te su i dosta skuplje kao one sa DXpedicija koje imaju jake sponzore itd.
I nisu samo Bračani bez kartica i lošije kvalitete.Puno su gori oni koji nam nikad nisu uzvatili sa svojim :!: :x
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jun 14, 2023 1:25 pm

Sve šta si napisa samo potvrđuje da te je bili svit "pokvarija" ! ;)
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jun 14, 2023 2:46 pm

Dobro je Pero reka da san ja dobar ali da si me ti pokvarija. :lol:
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jun 15, 2023 8:42 pm

I rade remote iz Hrvatske uvijek isti, dvojbeni, strani znakovi ! Kako to nitko u Hrvatskoj da prozove Milina i Ulipa, da sada, dvije godine poslije, objasne hrvatskoj RA javnosti kako su, i zašto, lagali ?
Mi slobodomisleći znamo, svojedobno smo odmah reagirali i napisali, ali to je bilo notorno bacanje bisera pred svinje.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jun 19, 2023 7:47 am

Obasuti kritikama iz cijeloga svijeta, da je to još jedna FT8 ekspedicija, VP6A od ranog jutra, na nekoliko opsega, cipa CW ! GL !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jul 08, 2023 10:02 am

https://www.qrz.com/db/N5JE?aliasFrom=9A/N5JE
Amerika i Engleska, biće zemlja proleterska !
Kako ono reče drug Laureat u HAKOM-u, citiram, "remote je budućnost hrvatskih mladih radioamatera" ! Nije se zagrcnija. Niko se još nije utopija u laži, govorila mi je pokojna mater.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jul 16, 2023 6:04 am

Okrenite danas u HRS UKV activity contestu antene prema jugu, naš vrijedni član Zlatko 9A3NU će raditi sa otoka Šolte. Valid for IOCA too ! GL !
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jul 20, 2023 6:54 am

Šalju mi, sa više strana, screenshotove kako pojedini samozvani elitisti, doajeni i laureati odradiše sve slotove dalekih ekspedicija, fali im samo na 2m i 0,7m ! FT8, dakako.
Drugovi , stvarno ste zavidni onima koji polučuju uspjehe ! Ljudi nabavili, kupili, osigurali pasvorde, i piče... Hrvatski remote-i im nisu dovoljni, iako imaju i za njih sve pasvorde.
Deru oni, od Brindisija do Amerike. Tako i treba, jesu li nam Ameri bili saveznici u II svjetskom ratu, ili nisu ? Jesmo li se učili radit na njihovoj opremi iz korejskog rata, ili nismo ?
Ovo je sada samo tzv. viši stupanj. Kupilo ih brajo, za siću, i sada samo usmjerava, a po njima su već odabrani nasljednici, ta prepoznali smo ih, po imenima, znakovima i mentorima.
Samo, kad se jednom prodaš, sve si izgubio. Nije bez veze, i Njegoš, i Mažuranić, pisao, citiram "poturica gori od Turčina!"

Zabavljajte se, slušajući mladu Turkinju sa remote odašiljača u Hrvatskoj, i sjetite se kako su čelni ljudi Saveza svjesno lagali HAKOM-u. Ako vas to ne muči, niste promašili hobi, nego državu.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jul 24, 2023 5:47 am

A šta nan je sa Slovencima na Visu ? Oće to ?
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK