by 9a2jg » Wed May 17, 2023 7:52 pm
Uvik san ja ponavlja staru dalmatinsku poslovicu : "i cura rodi dite, a muža nema...". I Tomac je, kao zastupnik SDP-a naša u Saboru Isusa... Šta reći, što čovjek ide stariji, padaju mu zabrane u glavi, koje je, ili sam, ili mu je društvo, i okolnosti , postavile. No, ima jedna konstanta, a to je da bi svatko htio otići na onaj svijet, možda ne poravnat s računima sa svima na ozemlju, ali barem da svakome kaže što ga ide, bez limita, po istini... Vjernici kažu da treba doći bez tereta pred Vični sud.
Velika većina misli kao i ja (ne laskam si, dapače), ali postoji stotinu ventila, zapreka, limita, i uskrata, koje im priječe da javno kažu što stvarno misle. I piloni režima u D-12 misle različito od svojih naredbodavaca, ali se prodaju za bagatelu. Njihov izbor. O onima što mijenjaju tabore, ili klubove, ka ciganin konje, ne treba trošiti riječi, njihova djela svjedoče jače i prodornije od javne riječi.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja