by 9a2jg » Sun Jan 01, 2023 3:15 pm
Jedan me počeja zajebavat, iz bratskog radio kluba Marjan, pa sam mu odbrusio : Muči mali, originalnih CBM-ovaca sad nema tamo ni za prste jedne ruke ! Poslin, kad san se pinku oladija, iša san brojit ličnjake. Pribrojija san 16 prebjega iz AKL-a, i samo ČETIRI koji su odrasli u CBM-u. To me pristrašilo. Ne zato da san strašljiv, nego kako 16 iznadprosječno inteligentnih odraslih osoba, pretežito sijedih, dopušta da ih prca gluplji od njih, i popuje im ? Neke od njih je "kupio" pasvordima, neke vodio na izlet u Reunion, neke "promovirao" u ispitivače i mentore, ali ipak... ?
Kolegu san pita šta su očistili (stari) klub, minjali keramiku, kad su nakon toga deložirani. Nije mi odgovorija. Pita san ga di su in ti pusti završeni tečajci, za koje je klub potega lovu od HRS-a.
On muči. Pitan ga da li zna da se CBM u eteru čuja dva puta u zadnjih 6 miseci. Muk. Pita san kako su in članovi iz Omiša i Makarske u klubu, umisto da ožive klubove u svojim gradićima. Nema komentara. Sve je to obučeno, i školovano u AKL-u, od Rogoznice, do Zaostroga, od Veloga Drvenika, priko Šolte Hvara, Visa, Vela luke, do grada Korčule. Di su izbrisali klub. Ista osoba, na čiju se "inicijativu" izbrisa RK Split sa spiska ZTK Split. Zato tamo stoji "samo" RK Marjan, s njegovim osobnim mailom, kao kontaktom. Do nedavno je adresa RK Kaštilac bila Ravne njive u Splitu, njegov privatan stan. Nećemo pitat di je adresa beneficiranog uređaja, to znamo. Ka i svim njegovim pajdašima, bar im nije teško sastaviti profil, sastaviš ga jednome od njih, onda samo minjaš ime i prezime !
Originalnih CIG-ovaca u CIG-u ima DVA. Dobro ste pročitali, nisan pijan od sinoć, ta u cijelu novogodišnju noć san popija dva deca vina.
Dakle, ne odgovorna osoba, u dva kluba i Savezu, nego destruktor, razbijač sveg onog što smo stvarali 60 godina. Tko ne vjeruje, poživjet će, pa neka mi dođe na grob, i ispriča se.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja