by 9a2jg » Fri Dec 16, 2022 10:17 am
Utanjilo brajo, nema hrvatskih YOTA nigdi ! Di su sada razni Laureati, Uzdanice, samozvani elitisti, koji (na papiru) naštancaše stotine, i stotine operatora, od Oluje , do danas ? Samo laži da se izmuze lova, na TRI mista, od HRS-a, HZTK i DPZ-e. Tu na scenu stupaju razni mecene, donatori, i spasitelji, ali ne zovu se Salvatore, kako bi bio talijanski prijevod, nego imaju anglosaksonska i crnogorska imena !
Ništa me to ne čudi, jer na sastanku u Murteru , prije 17,5 godina, imamo ovjekovječeno tko se s kime grlio i ljubio, dva i tri puta. Isti su likovi i danas, koji , poput lažnih proroka, vode HRS u provaliju.
Ti isti likovi se nisu ni osvrnuli na auto u kojem su stigla tri hrvatska branitelja, na čekiranje karata. Ni ruku nam nisu dali. Zašto ? Jer ti likovi nisu bili nigdi kad se branila Hrvatska, svaku večer ležali uz ženinu guzicu ! Normalno je da sit gladnome ne viruje. Kako će on meni virovat da ja ne mogu zavezat špigete na postolama, od išijasa, jer san cili rat bija bez vriće za spavanje, koju san dobija misec dana prid demobilizaciju ! To te ja pitam.
A šta su mu draži oni koji su bili "osloboditelji i logističari", te bjelosvjetske protuhe nesklone Hrvatskoj, to je u sferi možđana. Njihovi su toliko okoštali da nema otklona od defaultnih postavki.
Neka in mali Isus prosvitli pamet, ili ono što je od nje ostalo. Mir Vama.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja