Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Thu Dec 22, 2022 6:28 am

Ja sam, intimno, očekivao da će drug Milin bar jednom u životu pokazati da je muško, da ima muda, i da ih je spreman staviti u škripac ? Na žalost moju, i auditorija, još jednom se pokazalo da ih nema ! Kad su pale sve maske, i kad se , na žalost svih nas, potvrdilo tko je krivo i lažno naputio HAKOM, o stvarnim stavovima, željama i potrebama radioamatera u Hrvatskoj, on, tobože skrušeno, ka na ispovidnu, govori da on (čitaj : oni) nije ništa zna !
Bija bi velikan da se diga i reka : Je, ja i momčad oko remote-pošasti stojimo iza toga, burgija se već 5-6 godina, i sad smo konačno govno zavili u celofan, oću reć u zakonski okvir. No to, od takve osobe, nečeš dočekati. Kakav je uvik bija, takav je i osta. Zato su za kandidata za predsjednika, birali njega, a ne pokojnog Vinceka.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Dec 23, 2022 11:03 am

RK Split je glasao. A vi ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Dec 26, 2022 9:32 am

https://www.hamradio.hr/natjecaj-nagrad ... za-2022-g/
Ne postoji NAGRADA Nikola Tesla, nego društveno priznanje. Ne možeš ti nikoga NAGRADITI za životno djelo, možeš mu samo odati zasluženo priznanje.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Dec 30, 2022 11:36 am

Nakon što je dijete višekratno zaplakalo, majka mu je gurnula sisu. Ali ne cijelu, da se ne razbaškari... Tako od dvije stvari, dobismo samo jednu, odluku o članarini. Zapisnik IO-a čeka neka olovnija vremena.
Comedia e finita, završeno glasanje, ne bi se reklo po HRS web naslovnici. Zar samozvani portparol, pametni Martin, ne bubnu da pomoćnica tajnice radi 10 sati na dan ? Ko da je sad vidim ! Alija Sirotanović i Stahanov joj nisu do nožnog članka.

Zadnji radni dan u godini, ja sačekao poštara, kaže nema ništa. Drugovi Rolando i Zlatko bi zaista trebali u svojim matičnim uredima promijeniti ime oca, i za istoga staviti : Majstor Geppetto.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jan 01, 2023 3:43 pm

9A6ARP - 7 kaznenih bodova i 7 dana zabrane pisanja na forumu zbog neprimjerenih komentara.

Eto vam hazjajin, na prvi dan od godine, pokazuje despotizam, autokraciju i represiju, u svom svome (njegovom) sjaju, te vas podsjeća kako će (nastaviti) vladati i u 2023.g.

Kakav Šicer, kakvi bakrači, ovaj je jači od onog dobošara iz Malog rita : Daje se na znanje...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jan 03, 2023 6:04 pm

Glasanje završeno 29.12.2022. u ponoć, mi nemamo zapisnik, nemamo rezultate, nemamo ništa. Na nivou iz 1945. , štapa i kanapa. Jer to muljatorima i silnicima odgovara, poštenima ne.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jan 04, 2023 6:49 pm

Jedan je bio Hans Christian Andersen. Drug Laureat, ma koliko učio kako funkcionira Agitprop, ne može ga dostići. Oni nama za zadnji dan u godini serviraju ovo : https://www.hamradio.hr/lijepa-prica-za-kraj-godine/
Drug Milin, kao osvjedočeno dijete socijalizma, bi morao znati da se to zvalo LAKIROVKA. Znači, proturiš neku sladunjavu pričicu, u razdoblju između dva Božića, i svi će pasti u sevdah.
Ne meže.
Osviješteni članovi HRS-a ZNAJU što im je odgovorna osoba HRS-a (po zakonu) dužna podastrijeti, a to nisu pričice u stilu Sam u kući 5 !
Mi, članovi, i njihovi zastupnici, čekamo ono što bi normalna odgovorna osoba prezentirala jer joj to dužnost, savjest i profesionalna i osobna kultura nalažu, ali, očito, te ne stanuju tamo.
Baš kao što sam javno i predvidio, sve je učinjeno da se OTALJA, samo je razlika u boji celofana, u odnosu na godinu, i dvije, prije. Mi po ničemu ne znamo da je ZAVRŠENA elektronska skupština, da su zastupnici GLASOVALI, da je rezultat istog TAKAV i TAKAV. Ostavljeni smo na milost i nemilost kristalnoj kugli, i kartama za tarot.

Zašto je to tako ? Zato jer su se silnici i kabadahije toliko osilili da se u realnom vremenu zaista ponašaju kao da nikome ne trebaju, i ne moraju, polagati račune. A to je vrlo opasna rabota.
Na djelu je očita sprega vlasti, kapitala, privatnih interesa, i sinergije izvršne vlasti i nadzornog mehanizma. Sve su stavili pod istu kapu, a to je protuzakonito.
Oni likuju, a mi šutimo. Mi dobili rat, oni privilegije. Mi nosili krvave gaće na štapu, oni svaku večer ženi guzicu grijali. Oni pukovničke penzije, mi radničke, upola manje.

Pinokio, laku noć.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jan 16, 2023 11:46 am

Bio sam odsutan, kad sam se vratio u matični QTH zatekao sam obješen zapisnik sa treće sjednice IO-a ! I zadnjem bedaku je jasno zašto smo ga ovoliko čekali, oni su htjeli da članstvo zaboravi na očite stvari, tako da odluke lakše "prođu" ! Doneseno je dosta čudnih, nejasnih, nekih totalno suludih i amoralnih.

Osobi koja je kompletirala 20 (!) UHF DMR repetitora, naknada od 9.000 kuna. A di su onih 20.000, već potrošenih ? Na dušu i poštenje Ulipu i Milinu.

Isplata od 700 kuna po završenom tečajcu i/ili osobi koja je pristupila RA ispitu. Legalan način da se financiraju klubovi koji proizvode pretežito maglu. Jer, tih završenih i položenih tečajaca u stvarnom životu nema nigdje. To je dugačka i mučna priča.

U izvorima prihoda za YOTA 2022 se spominje donacija ARDC. Igranje druga Milina skraćenicama, kao i u slučaju Hrvatske pošte, očito ide od ruke. Što je više zakukuljeno, to se članstvo drži dublje u neznanju i neinformiranosti.

Ad.11 - Nabava uređaja za klubove. Napisali su da Savez treba stvoriti 20.000 eura SVOJIH sredstava. Koliko znamo, Savez ne privređuje, vlastiti izvori prihoda su mu članarine i naknade. Znači, opet će zagrabiti u kesu s novcem od NAŠIH članarina ! Opet neće biti novaca za slanje QSL-ki, IOCA program. Za uzvrat će nas obasuti demagogijom, kako se oni staraju o nama. Toliko se staraju o beneficiranim uređajima da su većini predsjednika radio klubova ti uređaji u vlastitom stanu, kući ili lokaciji ! A i nisu normalni klubovi ni mogli kupiti u zadnjoj tranši, jer prednost uvijek imaju ovi iz državotvornih, elitističkih i uzdaničkih klubova.

Ad.12 ICC i UKV susret. Lupaju o brojkama onih koji su nazočili privatnom susretu samo-nazovi kontestera, baš kao što je Milin lupao o broju branitelja Hrvatske iz RK Marjan, uzeo brojku od AKL-a, ta šta ga laž košta ? Da bi ta odluka prošla na IO-u, izglasala bratija sufinanciranje i UKV susreta, ja tebi, ti meni. Još mi je u ušima izjava UKV managera od prije godinu i po, citiram, "lako ćemo mi sa predsjednikom i IO, imamo žnoru" ! Je li žnora ucjena, ili nešto drugo, za sada, ne znamo, ali će se saznati. Jer, oni nezadrživo nadiru pod geslom "u svako selo DMR repetitor" !

Zucker zu ende ! 14.1 Nagrada Mariji Sorić za požrtvovan rad oko YOTA 2022, u iznosu od 7.000 kuna. Dobro san ja pisa, pametni Martin je pripremao teren, pisao ode, uzvisivao njene udarničke dosege, tako da je odluka prošla jednoglasno ! Koji Alija Sirotanović i Stahanov, vezani u seriju, nisu joj do nožnog članka !
Tako su je jednoglasnom odlukom primali, jednoglasno mijenjali sistematizaciju radnog mjesta, sve jednoglasno oko nje.Samo, nismo ni mi bedasti ! Mi još čekamo zatraženo i obećano izviješće o radu od kuće, nje i tajnice, koje nismo dočekali. Mogao bi pisati kartice teksta svih okolnosti i događanja oko nje, ali neću, sve se pravilno izrazi hercegovačkim izrazom : ŠTELA !

Ima još...
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jan 18, 2023 9:07 pm

https://www.qrz.com/db/9A/TA7YLY
Molim svekoliko hrvatsko čitateljstvo, a i šire, sve što piše na qrz.com stranici TA7YLY. Sad vam je sve jasno tko je umočen u rabotu sa remote biznisom. Mi smo to znali i prije, samo sada oni to i ne kriju ! Njih uski krug likuju, a Hrvatsku su sveli na koloniju, gdje služimo tuđim ekonomskim i inim interesima.
Izašlo je i na vidjelo da su Ulip i Milin nosili prijedlog izmjena i dopuna novog Pravilnika, a za te izmjene je bio samo uski krug osoba, kojem i oni pripadaju. Hrvatskim jezikom, radili su mimo, i protiv, volje hrvatskih članova, lažno i krivo prikazujući HAKOM-u da je to volja hrvatskih radioamatera ! Besramno, amoralno i podlo !
Ali, još od Pilata , naovamo, prsti su u tegli s pekmezom, i ne daju se vani. Pametni Martin, kao njihov portparol likuje, oni služe gospodaru, a svi "argumenti" koje su imali su pukli ka mjehuri od sapunice, a što su i bili, od početka.
Nije njima nikad bio na srcu, mislima i djelu boljitak i napredak RA u Hrvatskoj, nago služenje Velikom bratu. Pošteno, ta plaću su već primili. Zna se ko uzima novce unaprijed.

P.S. Najjača baza joj je adresa : Pk.73 , Giresun 28100, Croatia !!! Zašto me ovo s P.O:Box-om podsjeća na člana RKZ ND1D, sa adresom P.O.Box u Sjevernoj Dakoti ? ;)
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jan 22, 2023 8:46 am

Može se bratija napiti, ta Vincekovo je ! Nisam ja nosio i lokao kaštelansko crno u Kraljevicu, nego drug Milin i pajdaši mu.
Superhik im nije ravan.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK