Svako vrime, ima svoje brime. U svakom vremenskom periodu ima nešto što je "in", a ostali koji to nisu, su redovito etiketirani, najčešće kao mastodonti, prevaziđeni, ili zapeli u vremenu i prostoru.
Ali, što reći kad drug Laureat javno laže o stotinama tisuća veza iz dnevnika CBM-a, a u neovisnoj Hrvatskoj bi im i jedan obični dnevnik rada bio poluprazan. Normalno da onda ja ne smijem napisati da sam u 1969.g. imao najviše veza, kao klupski operator, u Jugoslaviji. Danas se to ne smi spomenuti, jer je bolje imati snažan PR, i portabl tvornicu laži, bolje prođeš u takvom društvu.
Hrvatska standardna šutnja je razlog zašto nalaze pogodna tla pošasti, tipa HamSphere, D-star, DMR i remote. Na to se nadovezuju nečiji komercijalni, i ini, interesi, i put k propasti ovog divnog hobija je definitivno popločan (ne)dobrim namjerama.
P.S. Ne smin napisat ni da sam bio na čelu momčadi koja je napravila i pustila u rad prvi radio far na 2m na Balkanu, javit će se Adam.

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja