Novosti sa opsega

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Novosti sa opsega

Postby 9a2jg » Sun Aug 14, 2022 8:56 am

Nismo zaludu slali poruke, više od godinu dana, sadašnjem predsjedniku HRS-a, da vrati naš klupski elektronac ! Naviklo, brajo, lipi se za prste, šta češ ? Od opreme izbjeglih članova AKL-a, u klub gdje je on odgovorna osoba, bi se mogla opremiti dva klupska PPS-a.
Svaka ptica svome jatu.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Aug 14, 2022 9:43 am

Baba Marta je u 1 epizodi V.Mista rekla jednome malome koji joj je laga da više ne laže jer onaj ko laže taj i krade! Amen
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Aug 14, 2022 10:43 am

Očito sam ja pogriješio, u mom prethodnom postu sam trebao naglasiti "ukradenu opremu RK Split" ! Baš kao što su ukrali i moju i klupsku opremu sa Vidove gore, na prvom radio faru na 2 m na Balkanu, YT2V. Znam i ko je ukra, sve zaludu. Kao i s Vojne bolnice u Splitu, gdje smo, pokojni Jakša i ja, montirali svoju opremu, a podobni drugovi pokrali. Kad smo je tražili, odgovor je bio : Rat je.
Nekome rat, nekome brat. Ovi kradljivci nisu nikad donili u klub ni jednu vidu, a odnosili su autima i kombijima.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Aug 17, 2022 6:28 am

https://www.hamradio.hr/svjetski-rekord ... atjecanju/
Uz sve čestitke klubu, komentar odudara od teksta diplome. Naime, tamo su , kao prva dva operatora, navedena 9a5w i 9a9a !
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Aug 17, 2022 8:36 am

Mada se oni smiju našem redovničkom kleru ,vidiš da i kod njih postoji hijerarhija. ;)
Ma ko in da snage za vas ovaj napor? A kako je neće imat,oli su 40 godin na traci radili ka moja žena a? To su vini drugovi,rano umirovljeni,ušćuvani, pa nije problem ni u 70-im malo potegnut.
Vidili da je moja DXCC RTTY diploma No.1 za Hrvatsku pa si moraju dat truda u kontestima.Ne mogu stalno ja bit prvi. :D I ja bi iša u kontest da iman lokaciju i da iman s čim radit.Ajmo svi na žicu,odoma, pa ko više uradi.
Zajebajem se,di ću se ja sa elitistima mirit :?: :o :?
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Aug 17, 2022 9:01 am

Praf zboriš, da bi čovek reč rekel. Je da su prvi u natjecanju onom vrstom rada koju ne upražnjava 90% ljudi koji su je koristili, je da svaku godinu to forsiraju, ali su prvi, i treba to javno reći. Znan, ti češ sad reć, koliko je u taj klub ulupano para, malo i postižu!
Mi, koji dugo pamtimo, i koji baratamo činjenicama, znamo koji su im sve bili "izvori" MTS-a, kako su uvijek sami namištali najveći dio kolača od para dobivenim od Ivice Lovrića, i grada Zagreba, a na račun onih ostalih klubova, gdje ljudi nisu bili dovoljno glasni.
Imali smo i tragikomične situacije da je RK Dubrava bio proglašavan najboljim klubom u Zagrebu, a oni dobivali nekoliko puta više , ne od RK Dubrava, nego od svih ostalih zajedno. Iste osobe sjede i u vodstvu derneka na Jarunu, i tu se zagrabi u kasu HRS-a, za svoju maltene klupsku zabavu. I grad Zagreb to pomaže, a sve se na kraju slije na istu hrpu.
Da zaključim, s obzirom na sva sredstva s kojima su raspolagali, i raspolažu, od 2BQR-a do 9A1A, malo i postižu.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Aug 17, 2022 10:53 am

Doša je novi načelnik Grada,sve reže pa će i to. :? Možda,ako i oni nisu lubeničari?
Za sve ostalo san više puta javno napisa.Nažalost,moramo pričekati da biologija odradio svoj posao.Onda će se to samo od sebe ugasiti. Jer ti njihovi štrukabotuni su za kurac.S njima budućnosti nema.I te side glave to znaju .A ovaj smrdonogi narod nema petlje niti za jedan pošteni javni prosvjed,sa argumentima,razumije se. :( Glava uvik u pod. :x
Prema tome, ja ne očekujem ništa osim prestanka dotoka sredstava i već spomenutu biologiju.Sve drugo je trla baba lan,da joj prođe dan.
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Aug 17, 2022 11:05 am

Ako je tko majstor za derutirati sredstva, onda je to grupa Borg, ne beri brigu. Naviklo brajo, već 30 godina.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Aug 21, 2022 11:13 pm

Cipa tip iz Švabije, preko remote-a u Hrvatskoj, rabi 9A/njemački znak, nikakvi podaci, na qrz.com samo P.O.Box, eto vam drugovi budućnost radiooperatorstva u Hrvatskoj.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Aug 22, 2022 3:31 pm

Spotiran 9A1CIG da radi sa Zvjezdanog sela na 7 SSB. A ja bio uvjeren da je to program Saveza, i da odozgo radi jedino 9A0HRS !
No, nije to prvi put, da u režiji istog režisera dosezi Saveza, ili nekog trećeg, budu pripisani klubu, gdje je on odgovorna osoba !
Ta nije li on lani nabrojio preko 100 branitelja iz svog kluba; šta češ zabunio se, čitao ratne puteve članova AKL-a, pa zamijenio.
Što zna dijete što je rat, ratni putevi, branitelji, i dragovoljci ?
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK