by 9a2jg » Sat Aug 13, 2022 6:41 am
Mora bit da je to neka moda, da svaki (doživotni) predsjednik ima "svoga" stranca na fitu, dal' je i na košti, ne znam. Pa tako u Supetru, Jezerima, Zagrebu... I dobro je dok se stranci komodaju u nečijem privatnom prostoru, loše je kad se, dozvolom "odgovorne osobe" komodaju u društvenom ! UPS, pogrešno sam se izrazio, točno bi bilo : Privatnom prostoru, opremljenom društvenim novcem. Bar je takvih privatno-društvenih feuda lijepi broj u Hrvatskoj. Pouka i poruka iz Karlovca jest da se svaki takvi opremi opremom za remote, jer je to budućnost za mlade. Tko se suprostavi toj tezi biti će odmah razapet, na Via Apia, ili na Remetinečkoj cesti. Jer, tko se smije usprotiviti aksiomu koji izlazi iz usta dvojca na pariće Milin-Ulip. Oni su prenosili HAKOM-u žarke vapijuće želje svekolikog RA puka u Rvata, koji ne mogu živiti bez remote-a. Baš kao svojedobno bez D-stara, HamSphere-a, ili DMR-a. Dok se drugačije ne naredi.
Mislija san pisat novom-starom predsjedniku HRS-a, ali ne znan kojemu. Dobro je što Saša ne pije, za razliku od Milina. Kad san ga, pred skupštinu 2016. , u dvorišnom kafiću u D-12 pitao šta će popiti, spustio je glavu, i promrmljao da neće ništa. Čovjek grešan, shvatio je, i prihvatio stanje. Lako je meni za vjernike, ali što ću s nevjernicima, kojih je gro u Savezu, a naročito u vrhu HRS-a.
Ima još, 13-i je, a nije petak, nego subota, zadnji dan YOTA2022. Comedia e finita.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja