by 9a2jg » Tue Aug 09, 2022 6:29 am
Dobija san sinoć nekoliko poziva, glede linka koji sam stavio u svom zadnjem postu pod ovim topicom. Pretežito su šaljivi, u stilu "ta prošlo mu skoro pola mandata, a ne zna da nije predsjednik", do " na TV nisu falili, zna se ko kolo vodi". Meni je sve otužno.
Posebno jer mi je jedan sugovornik rekao , citiram "sad kad su probili proračun, opet nećemo viditi QSL-ke godinu dana". Čovjeka ujela zmija, pa se i gušterice boji ! S punim pravom, ta bliska povijest to potvrđuje. U 25,5 mjeseci vd-ovanja, QSL manager je poslao RK Split JEDAN paketić QSL-ki, u kuverti s mjehurićima koja izgleda ko da je Rumenka (sa)žvakala. Sačuvao sam je, kao corpus delicti.
Da se opet malo vratimo na link. Je li ono Sašina kćer bila u momčadi mladih u F-hafenu, a Šute mali ? Tako i treba, pravi Hrvat i katolik ima na prvom mjestu obitelj. HRS, i osobe oko njega su nam zoran primjer. Braco uhljebio kćer, drug Laureat namistija kćeri managerstvo za 9A8UA, Saša posla kćer na izlet... Drugovi, tako i treba.
Nemojte biti zalupati balkanski seljaki , ko ja, pa sam sve izlete i akrobacije svoje djece plaćao iz SVOGA džepa.
Ali, svakim danom dužničko ropstvo raste. Polako, ali sigurno. Jer nas vode neuki, sebični i gramzivi ljudi, koji u životu nisu svoje lipe uložili u hobi, samo društvene. Zato su i pretvorili društvene postaje u privatne. To nije JPP, to je hajdučija i razbojništvo.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja