Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Tue Jul 19, 2022 10:18 pm

Što će mu portabl oznaka 9A/KK1KKK ako se on fizički nalazi u SAD-u a ne u Hrvatskoj?

Hrvoje, Hrvoje, pogrešno pitanje ! Zato su i kupovali znakove, da bi korespodenti imali privid da su to fiksne stanice u Hrvatskoj, a podatak da rade preko remote-a su tajili, imam i tonske zapise !
Da budem pošten prema evidentnim činjenicama, nisu samo Ameri, ima i etničkih Hrvata, i Hrvata na papiru, diljem svijeta.
Samo me sad nemoj pitat čemu im je to poslužilo, već su mi neki digli pozdrav ! Jebe mi se.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jul 20, 2022 8:13 am

Bolje bi bilo da jutros nisan pisa ništa ! Odma zvoni mobitel, veli lik : Koki, Hlebinac jedan, pod hitno mijenjaj prezime u Generalić !
Šta je sad, velju ja . Ništa, odgovara on, zar nisi shvatio da su na novom spisku ovlaštenih ispitivača Amer, i njegovi pomagači iz 9A, kako na lokaciji u Zagrebu, tako i u Bujama. Sad mogu oformiti komisiju, održati ispite, a da su tečajci u Orange county-u, CA.

Oprosti mi, kažem ja, ja sam zalupati seljak, u južnoj provinciji Dalmaciji, do nas vijesti sporo stižu, a i daju nam ih malo, jer smo priglupi, pa ne možemo shvatiti.

Jedino što sam razumio jest činjenica da ih je predložio RKZ, HRS napisao, a HAKOM potvrdio. Konavoska veza. Tako i treba.

Repriza američke serije A long, hot summer...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 20, 2022 8:43 am

Kabadahije :!: :twisted:
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Jul 24, 2022 8:11 am

Kako je ono privatiziran i prodan Radio Brač, a, Šute mali... ? Kome ono, zaboravija san... ? Šta kažeš, ne čujen dobro ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jul 26, 2022 3:24 pm

Priča treća, a nisam na platnom spisku Vlade RH. Doša mi je moj stari gost iz Slovačke. Pijemo kavu, jadamo se, po penzionerski.
Kaže on litra benzina u njih 1,85 eura , ulje sojino 22,5 kune... Odma san skočija, pitam ga : Očeš i ti, ka i Nijemci, pokupovat našu butigu ? Oću, govori on, čuja san da ga ima u Dalmaciji po 18 kuna. Šta ti je informacija, globalno selo. EU.
Sad mogu i umrit, kad san dočeka da mi pomažemo Nijemce, Francuze, Čehe, Slovake... Nismo baš zadnja guba.
Last edited by 9a2jg on Wed Jul 27, 2022 5:14 pm, edited 2 times in total.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 27, 2022 3:33 pm

Kako su krenuli,odnit će nam Hrvatsku zajedno sa nama :!: :lol:
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jul 28, 2022 4:22 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/dob ... ajnovije_d
Vidljivo je tko je zaradio, i zašto su PR-ovci usmjeravali da članice EU kupuju baš to cjepivo. Činjenica da je ostalo (kupljenih) par miljuna doza, nikoga ne uznemirava.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jul 31, 2022 7:56 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/sir ... ajnovije_d
A je, sad će osmi misec, sezona barikada i balvana, sićan se ka danas, Civljane, 17.8.1990.g.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Aug 01, 2022 9:47 am

Koga voljem,voljem,koga ne voljem.. :o
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Aug 01, 2022 3:25 pm

Prijatelju moj, našao si crkvu u kojoj ćes se bogu moliti ... SVE OVO o čemu mi pričamo je prošlo kroz ruke "djelatnice Stručne službe" koja je TREBALA i BILA DUŽNA kod zaprimanja potrebne dokumentacije za izdavanje PPO da to provjeri, a kako je prošlo to se vidi tj kako je rekao Hrvoje " sve izgleda regularno "
E, sad kriviti nju dok se ne provjeri da li je bila DIREKTIVA ili NE da se to napravi to je ne abolira od odgovornosti no nije na meni da je sudim .. znam jedino i sigurno da sam na njenom mjestu da mi pokojni Tuđman kaže napravi nešto što nije po zakonu da mu ne bi prošlo .. odgovor " ostaće bez posla " male bajke pred spavanje za mališane ..

Netko je morao zahtjev popuniti i potpisati umjesto "prave osobe " TKO je to bio .. utvrđivanje točnosti podataka za osobu .. na osnovu kojih dokumenata .. punomoć osobi koja će to predati i proslijediti dalje itd itd .. adresa na koju će se u HR izdati potrebna dozvola .. čija je ili je kumulativna na jednom mjestu ( Rusi obožavaju more ) pa se tamo prijavljuju ... idemo mi uživati u radio amaterizmu ovo će i tako naš predsjednik riješiti sa ekipom
VY 73 de Mato - 9A3SM

Mato, mala dopuna, djelatnica Stručne službe je to radila, ne zato što je to bio njezin posao, jer nije, nego zato jer je to bio "uhodan kanal" za određenu skupinu osoba, blisku privatnom investitoru, i nekim osobama "vlade u sjeni". Imamo i kopije.

Predsjednik neće riješiti ništa, da je po pravdi i bogu, završio bi u zatvoru, skupa sa svojim jatacima. I inače se druži s lopovima, jedan je krao u HV-i, drugi u svom matičnom klubu (!). Lijepo društvo. Adekvatno. On s njima kafeniše i divani.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK