Pozdravi i želje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Pozdravi i želje

Postby 9a2jg » Mon Jul 18, 2022 3:02 pm

A šta ćemo sa Hansom ? Mora li i on sad u Murter ? ;)
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jul 19, 2022 9:01 am

Dobro jutro svima pa i njima ! :D
JoŠ se rekuperajem od C-19,jedna jača prehlada,sad to izlazi van i do petka ka novi. ;)
Ali ne mori mene toliko i ne smeta taj virus koliko onaj boljševički,crveni. :twisted: Oni su mi sjebali život,ti lupeži koji su nas prodali bjelosvjetskim hoštaplerima i jebivjetrima.A lažu i kleveću da su to uradili neki hrvatski emigranti i ekstremisti,potomci Ustaša.Ne branim ja Ustaše,niti imam jednog u obitelji,jer moji stari su bili u partizanima.Ali oni(drug Tito) ih još tada izlagaše,tijekom rata,a napose poslije njega.O pravima,o slobodama,o višestranačju,o demokraciji..kad ono nastupilo jednoumlje i diktatura krvavog bravara.Oni mi pričali,ja samo ponavljam,pišem.Dok sa došao na ovaj svijet, već je davno drug Tito to "ispeglao",koga dva metra ispod zemlje,koga na robiju a treći su Hrvati postali njegovi doušnici i infiltrirali se među istinske hrvatske domoljube,pa cinkavali,izdavali ne knjigu već druga.Tako je to bilo.Ja napisah malo umiveno,lagano, jer je jutro, pa da vam ne padne teško na prazan želudac.
Kolega Koki piše o raznim "nepravilnostima" u društvu,u HRS-u itd.A ja ponavljam po neznam koji put.Nije sprovedena LUSTRACIJA tog crvenog kadra i njihovih potomaka.Znači ako mu je ćaća bio udbaš,komunist,kosovac..ni sin ne može obnašati nikakvu državnu političku funkciju!Pa tako mi danas ne bi svjedočili nakaradnom,niskom pripetavanju takva dva, sa dva brda u Metropoli.Naravno da je to sve namješten cirkus,da se narod zabavi,tj.odvraćanje pozornosti od prevažnih tema i problema koji muči i tišti ovaj opljačkan,izdan i prodan narod.Baš njih briga za nas,sitnu raju.Svi smo mi izdani i u roblje prodani.Ne ono klasično kao u robovlasničkom sustavu,naravno.Već ovo novo, koje je i gore od onog jer je puno pokvarenije,perfidnije i ne udara na tijelo već na psihu,um.Njima je cilj potpuna kontrola naših života.Kao ovaca za šišanje,da ne kažem stoke koja se tovi za klanje.Mladi,jaki,sposobni,IN a stari,bolesni,nesposobni,OUT!
Za Hrvatsku vrijedi ona iz pisme od stoljeća sedmog:" Raselit nas triba,da nas manje ima,nisu tu ni bili,tad će reći svima." Zar se to nije dogodilo u BiH sa Hrvatima? :(
Tko je u to vrijeme vodio politiku države,prema BiH a i dan danas?Pa uvijek oni,crveni.Ama baš ništa se glede toga od 1945 promijenilo nije.Hrvati su se borili i izborili za državu Hrvatsku,neovisnu ili nezavisnu,kako ko zove,ali nisu došli na vlast u njoj! Vlast je ostala u rukama crvenih komunista,čitaj jugoslovena,kojima bi bilo isto dobro kad bi i Talibani osvojili Hrvatsku. :? Njima su svi dobri osim Hrvata,Katolika.
Sa svima oni mogu ali sa Katolicima nikako.Onaj ko pojma nema kazat će da sam svašta nadrobio u ovome postu.Onaj tko ima dva grama mozga u glavi i malo poštenja,zna o čemu govorim.LP
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jul 19, 2022 8:19 pm

Znači ako mu je ćaća bio udbaš,komunist,kosovac..ni sin ne može obnašati nikakvu državnu političku funkciju!

Jebi ga Reni, još će ti ih desetak dignit pozdrav, u Supetru, i u Splitu, znan i koji... ;)
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jul 19, 2022 9:25 pm

Neću moć zaspat noćas zbog toga. :D
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jul 20, 2022 6:56 am

https://www.hamradio.hr/forum/index.php ... g75030#new
Vidiš da se posao "širi" ? 6 m is coming in spring 2022 ! Valjda već dela, jer proljeće je prošlo ? Čuh trećepozivce gdje rade Jemen.
Ono što nikada u životu ne bi mogli, sa svoje lokacije, i svojim MTS-a ! Više vridi dobar pasvord, nego knjižica HDZ-a !
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 20, 2022 8:55 am

Alija se pokaza kakav je i u zadnjem postu.Ubra san ga odavno,priko neslanja QSL kartica,reka mu ća mislin o njemu kao RA i odjeba za sva vrimena.Privatno bi mi bilo neugodno da me ko vidi s njim u društvu. :?

P.S.Nisan primjetija da su ga drugovi sa HRS Foruma ikad sankcionirali? Pisa i je on više puta oštro ali nije dobija niti jedan negativan bod.Nama su po sedam dodjelivali po "nepoćudnom" postu.I na kraju izbacili. Da nije i on dio neke zaštićene manjine? ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jul 20, 2022 9:12 am

Reni, Reni, on je Istrijan ! Sićan se, ka danas, kad je na jednoj sjednici Vlade Gojko nešto reka o Istri, Tuđman ga je prikinija, i reka : Ostavi to, oni su posebni !
I jesu posebni, kad ih je 5 - 6 , zdušno pomagalo ustanoviti Buje remote, a cijelokupna hrvatska javnost vidi da je potka komercijalna, a HRS i tzv. hrvatska RA mladež su bili samo dimna zavjesa za ostvarenje svog , komercijalnog, i inog, cilja.
Znači, tih 5 - 6 Istrijana, znamo i koji su, nas je držalo i drži za budale, jer su nam pokušali prodati šuplju priču. Na čelu im je onaj šta se sa mnom svađa oko dodjele prve jedinice u RH - i to strancu ! Malobrojni su znali da je u pozadini donatorstvo, odnosno megalomanske pretenzije, a svoju kunu nisu dali. To ti je princip Vanuatu, ili Reunion, svejedno, nikada nismo vidjeli javno objavljeno izviješće o financijskom dijelu ekspedicije.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 20, 2022 9:31 am

On je Bosanac.Oće on iz Bosne ali neće Bosna iz njega. Geni su geni i ne može ih se izbacit tek tako. :D
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jul 21, 2022 6:19 am

U tijeku je krasan program Xacobeo 2021/2022, po hrvatski Put svetog Jakova. Ima dosta učesnika iz Hrvatske, većinu ih poznajem, pa mi je to naročito drago. Jer, taj put je prvi iz sintagme koju je izrekao Isus : Ja sam put, istina i život !
Na tom putu, koji je za mnoge sažetak, ili rekapitulacija života, i svođenje računa, sam sa sobom, i bogom, se ljudi "očiste", produhove, ponovo nađu sebe, ljude i boga.
Zato me posebno razveselilo kad sam vidio tko učestvuje iz Hrvatske, od nesuđenih svećenika, do partijskih sekretara. Ali, tko sam ja da (im) sudim ? Najmanje pozvan, ima onaj, viši, sudac, koji će odrezati, na vječnom sudu, svakome prema zasluzi.
Zato držim palčeve malobrojnoj hrvatskoj momčadi da ustraje na započetom putu, sve do 25. o.m.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jul 22, 2022 6:05 am

Danas je blagdan svete Magdalene, Isusove učenice. Svim Magdalenama, Magdama i Mandama, sretan imendan !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK