Pozdravi i želje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Pozdravi i želje

Postby 9a6r » Fri Jan 15, 2016 1:07 am

Odgovor je vrlo jednostavan.Sve godine njegovog a i naših života na vlasti u HR su njegovi U.....

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jan 15, 2016 9:30 am

Na HRS web naslovnici osvanula i "službena" vijest o osnivanju RK Brač s sjedištem u Pučišćima, napisao je Petar 9A9RR. Ja sam im, još u prosincu zaželio sve najbolje u radu i djelovanju.

Zadojeni konzumerizmom, i utjecajem medija na naše krhke možđane, zadnjih 25 godina, i ne pokušavamo dokučiti prave razloge pucanja "braka" s bivšim matičnim klubom . Marljivo su radili, a samo je jedna osoba gomilala moć, priznanja, novce. Isti su se prijemnici lemili po x puta, kako za koju prigodu, ista dica slikavala za drugog donatora, muljali i krali u domaćim KV natjecanjima, uzimali učešće u benignim natjecanjima da bi predstavljali "spektakularne" rezultate, vodili dicu JEDAN put u trajanju od jednog dana u objekt na Vidovoj gori, za kojeg su sve bračke općine i Turističke zajednice dale lovu, i u kojeg smiju pristupiti inozemni gosti koji su doživotnom predsjedniku po guštu, a Hrvati ne smiju. Sve manifestacije su odrađivali marljivi Tomo, Petar i još njih par, on uzimao zasluge. Tako je bilo i za 9A0COAST, gdje sam ja podmetnuo leđa, i pojeo govno.

Mislili smo, naivno, da je kult ličnosti iščezao sa scene sa pedesetim i šezdesetim godinama prošlog stoljeća ; kako smo se ljuto prevarili, imamo ga u svakom Uzdaničkom klubu. Takav je bio HZTK, ZTK-ovi, a ostaci nisu prošlost, oni su tvrdo ušančeni, do smrti. Tako je i Faraon, koji je to i osmislio, nakon svrgavanja s trona HZTK, zasjeo na čelo županijskog ZTK u Sisku, jer je držao upražnjeno to mjesto, da se ima di vratit ; on to doživljava kao pričuvni položaj. Ne krije ambicije da i dalje zavlada HZTK-om, bez obzira što Hlebinci misle da je to nemoguće.

Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jan 18, 2016 2:37 pm

Pozdrav svim radioamaterima u Daruvaru i okolici. Svi se izredali u Batinjanima, samo Miću ne pripuštaju. Tako i treba, pomozi sirotu, na svoju sramotu...
Nema veze Miće, vrati se ti u Dalmaciju, da podignemo oni 4-elementni, i mi konja za trku imamo...

Kukuruze i ne spominjem, tabu tema ;)
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jan 19, 2016 6:19 am

Ujutro napišen, navečer me mole da više ne pišen !

Nema veze, pribacićemo sve u libar, lakše će se čitat...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jan 23, 2016 8:36 am

Čitan da se izglasalo povjerenje novoj hrvatskoj Vladi. Ja jon želin svaku sriću i uspjeh u poslu !

Kod one, bivše se ništa nije znalo, a ovdje se zna, kad buš došel u to i to ministarstvo, kak češ pozdraviti, i šta češ reć. Jedva čekan...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jan 28, 2016 4:58 pm

Tek kada se izabere novi predsjednik i kada se promijene pravila IOCA programa (poglavito njegova "revidirana povijest"), možemo razgovarati o nekoj pomoći.
Uz naknadu, naravno. Znanje se plaća a HRS treba planirati sredstva za IOCA program. Namjerno govorim o "programu" jer IOCA to i jeste a ne ...

Kako sam (slučajno) stanova u oficirskoj kući, načita san se "revidirane povijesti KPSSSR-a" ; bidni su oficijali to morali uzet na poslu, a doma bi bacali u škovace, ja sam čitao, sve redom. Zato i znam što znači, u svoj svojoj dubini, revidirana povijest. Kako bi noć progutala kojega iz CK KPSSSR-a, tako bi na svim službenim fotografijama dotični drug nesta ! Bez photoshopa, čisti retuš ! I tako od 1945 do sredine šezdesetih.
U HRS-u to traje malo kraće, ne triba retuš, ni photoshop, ljudi sami ponude ostavku, a ona druga strana je objeručke prihvati.
Ali, uvik ima neko ALI, baš kao dimnjačar, u Kapelskim krijesovima...
Problem trenutnog HRS vodstva je što nije čitala djela druga Staljina, Molotova, Berije, pa i Trockog. Zajednički nazivnik, krajnji rezultat apsolutizma je skidanje sa vlasti.

Kad se vlast skine, ne profesionalka, samo muški, moliću lijepo, prvo će se revidirati povijest, pa će se utvrditi da IOCA NIJE HRS program, ono je usvojeno dijete, ali nikad primljeno u obitelj.
Zašto im onda služi ?
Baš kao što im tamo stoji i Cavtat , i Opatija, a to su rezultati rada prethodnika, bez obzira na osobne animozitete.
Dolazimo do usklika : Car je gol ! Jer, kad se ogolilo, ustanovilo se da HRS NEMA ni JEDAN JEDINI svoj projekt.

Đuka ima, i vleče novce. Čak i na hodanje, Lijepom našom.

Drago mi je da Emir misli kao i ja, i pita novce za svog klupskog kompjuterskog gurua. Šta je Radovan gori od Marka i/ili Miljenka ? Neki bi rekli, i bolji.
Osim toga, profesionalka reče meni, a slušala cijela skupština, dok se nije vaporizirala u elektronsku, da su osigurana sredstva za IOCA promidžbu i rad u 2015.g. Koliko znam, ni kune. Ni predviđeno, ni potrošeno. Toliko.

Ima još...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jan 29, 2016 11:43 am

Bolje je izdat druga nego knjigu! I kod nas je to....odavno. :o

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Feb 03, 2016 8:18 am

Svim Dubrovčanima, stanovnicima dubrovačkog Primorja, i onima kojima su u srcu, čestitamo blagdan svetog Vlaha.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Feb 07, 2016 12:39 pm

Nemoj samo da mi neko predloži da radim nešto za opće dobro - ja fala lipa, ne bi više, da ne kažem nikad

Da li je ovo pristupna besjeda, druga Gumenog, u radio klub Brač ? Koji mu je to po redu ? Zadnji je otiša u stečaj !
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Feb 11, 2016 8:59 am

Danas je Gospa Lurdska, zaštitnica bolesnih i nemoćnih. Molimo njezin zagovor za sve potrebite.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK