Pozdravi i želje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Pozdravi i želje

Postby 9a2jg » Sun Jul 10, 2022 8:04 am

Slušam izviješće sa splitske hitne pomoći, govore da ih ima dosta hospitaliziranih zbog gubitka svijesti, poradi uzimanja opijata.
Atroke Pipi , i Anna Sasso !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jul 10, 2022 1:55 pm

Ti se dici nebi da opijat i drogirat :?: :!: :o
Idu na Ultru, u Automat klub...neće u RK. :D
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jul 11, 2022 9:07 am

Splićanin juniorski prvak Vimbldona, nigdi ništa se ne fešta, ne piše... Da je iz metropole, pisali bi misec dana... Čestitke !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jul 12, 2022 6:11 am

Čestitam i pametnom Martinu, i gospon Vidi, na tituli ovlaštenih ispitivača za A razred. Njih dva vide sve ružičasto, za razliku od mene, koji, po Vidi, vidim sve crno.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jul 16, 2022 3:14 pm

OK, Martine.
S obzirom da se govoriš kao advjetnik HRS-a onda sigurno znaš tko je dao prijedloge pozivnih oznaka za strance koji nisu bili u Hrvatskoj,a kamoli 3 mjeseca i na kojoj su adresi prijavljeni ako su bili u 9A. Netko je morao dostaviti HAKOM-u te podatke.
Znaš li tko?

Dino, ne budi naivan, ka njuferica na prvom spoju. Martin zna, do u detalje, cijelu priču, ali muti vodu, po nalogu "odozgo" jer im je jedino to ostalo !
Cijela Hrvatska zna istinu, a njih nekoliko, s pozicija vlasti, i sile, pokušava poništiti materijalne i stvarne dokaze o višegodišnjim ilegalnim aktivnostima , koje su bile poticane, pomagane, i okuražene s najvišeg vrha, a sve u cilju "izravnjanja dugova" !

Za početak, pogledaj fotku s Murtera, prije 16 godina. Oni koji vode HRS (iz drugog plana) se grle (doslovno) s osloboditeljima Konavala, ja i moji suborci ih zovemo " HV logističari", jer su nam dopremali streljivo, ali ne kamionom, nego kroz cijevi.
Ti, i takvi, su mecene i donatori KOzjače, i još nekih privatnih i društvenih lokacija u Hrvatskoj, vrijednosti se penju preko desetak tisuća eura... Onda je shvatljivo da Konavljanin sam uđe, napiše, potpiše, i pečati preporuku za znatne funkcije u IARU, ali ne u svoje ime, ili samozvanih elitista, nego u ime HRS-a, u ovom slučaju RH !

Gdje toga ima da žrtva glorificira krvnika ? Možda, samo na Balkanu ? Gdje okupator ima veća prava nego Hrvat koji je ostavio zdravlje na Južnom bojištu ! O tome neka razmišljaju Konavljani, bez obzira koji, u HRS-u ili HAKOM-u, nama ga dođe na isto.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Jul 16, 2022 3:50 pm

Krivo si napisa! Toga nema nigdje na Balkanu,samo u Lijepoj Lijevoj.A tome je tako jer krivousti komunist nije dao da se sprovede LUSTRACIJA tog crvenog i šugoslovenskog kadra.Normalno da nije kad bi njega prvog lustriralo.Ovoga nema u Poljskoj,ne boj se.
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Jul 17, 2022 9:28 am

Mato je, na brzinu izračuna da se radi o 43 pozivne oznake koje su "dvojbene". Moja cifra je nešto veća, ne zato da imamo drugačiju metodologiju, nego drugo promatrano područje, naime ja sam namjerno uzeo baznu godinu 2001. , iz puno razloga, a jedan je da su od tada počeli s radom i privatni manageri, za svoju korist, a na naš račun i trošak.

Nekoliko , na prvi pogled različitih, panela se odvija paralelno, u isto vrijeme, tako da seriozni istraživač ne može, i ne smije, odvajati proces dodjele (prodaje) pozivnih oznaka, nelegalnih procesa dobijanja dozvola za rad, komercijalno korištenje remote postaja, amoralni rad na DXCC koristeći remote postaju, bez spominjanja modusa rada, i još nekoliko stvari, o kojima sada ne bih.

Secirajući, i kritički ispitujući pojavu, ne smijemo se prevariti i dijeliti prekršitelje ili kriminalce, po naciji, vjeri, ili boji kože.
Već sam dobio kritike da , citiram, "mrzim Amere", i slične bedastoće. Ta jedini koji mi je pristupio u Murteru je upravo bio Dave, srdačno smo razgovarali, shodno raspoloživom vremenu.
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jul 17, 2022 1:07 pm

Meni je sa Murtera osta u pameti i jedan checking QSL kartica u vrijednosti preko 500 US. :shock:
Ima se,može se.
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Jul 17, 2022 1:14 pm

Trećepozivci uvik na kraju imaju više love od dragovoljaca. YUTEL borci, i govnari isto...
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jul 18, 2022 9:30 am

I MTS-a.
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK