https://www.hamradio.hr/forum/index.php ... g74993#newSvaka čast Mati, Hrvoju i inim, nažalost malobrojnim, koji su se okuražili napisati istinu, koju ja, Djani, Reni, ili pokojni Vincek nismo mogli, jer nam je, protuzakonito zapriječeno pisanje na HRS forumu.
Mato istinito navodi neke opore činjenice, ali, bez namjere da se busam u prsa, ne naziva cijelu tragikomediju svojim pravim imenom - kriminal.
Puno prije Mate, i ikog u RH sam usmeno i pismeno tražio pravdu i pravicu u HAKOM-u, nisam je dobio, a ni satisfakciju ! Nisu to duševne boli, nego duševno zadovoljstvo da nismo dozvolili okaljanost jedne od preostalih djevičanskih oaza hobija !
Izgubili smo, zbog kriminalnih radnji vodstva HRS-a, i tzv. "elitista" koji su promovirali, i promoviraju privatnu tvrtku, koja je prekršila mnogo toga, hrvatskih propisa i zakona, a nije (do sada) odgovarala za ništa.
Kriminalne radnje su dokazane u postupcima za izdavanje dozvola za rad, potpomognute djelovanjem Stručne službe HRS-a, kao aktivnog pomagača u svemu, a naročito u stvaranju privida zakonitog postupanja u nezakonitim radnjama.
Akteri se promoviraju, u članove org. odbora YOTA 2022, članove ispitnih komisija za "A" razred, slijedeće je, valjda Faust Vrančić, ili barem NIkola Tesla, ako se sjete kad mu je rođendan ?
Varanje hrvatske države se isplati, to je poruka koju šalje vodstvo HRS-a, Stručna služba, samozvani elitisti, i privatna tvrtka.
Interesantno, ti isti tvrde da (uspješno ! ) odgajaju nove operatore, s obzirom na iznijeto, možemo zamisliti na što će ti mladci sličiti, ne svojom krivnjom.
Na ordinarne gluposti što ih riše pametni Martin se neću ni obazirati, ta on je u službi, i na platnom spisku vladajućih, on piše po diktatu. Drug Laureat i Ulip pišu što im je rečeno, pare će doći poslije. Osvjedočili smo se o tome, više puta.
Znakovito je kako se drug Ulip angažirao s tolikom strašću da se izbace neophodne stvari iz Pravilnika ; nije bio tako žustar kad se donosio Zakon, pa radioamatera tamo nema, ali CB-a ima ! Znamo da je pokojni Krešo njima pisao elaborat, ali znamo i da taj isti Ulip , po tom pitanju, nije pisao NIŠTA. Zato nas nema u zakonu, jer oni koji su se samoinstalirali kao časnici za vezu, kako s državnim organima, tako i s međunarodnim, nisu makli ni mali prst, kad je trebalo. Pokojni Vincek mi je to sve natenane pričao.
I on , i Krešo, pokojni, i ja ću Bogu na istinu, kad mi dođe vrijeme, ali se ne bojim svjedočiti istinu, i za istinu.
Da zaključim, i dopunim Matu, iako bi se mogla napisati manja knjiga, ovaj kriminalni proces je počeo s vladavinom Pilata, na kraju njegovog mandata su se vidjele konture te njihove kriminalne konstrukcije, koja je najviše napredovala u 2020. , kad je bio period bezvlašća, a drug Laureat se trsio da, bez obzira na kriminalne kompromise, stremljenja i napore, dođe na vlast. Nakon dolaska, učinio je sve da minimalizira sve protekle kriminalne aktivnosti, i osobno je sačinio pakt s vragom, koji proždire ovaj naš , nekada lijepi, hobi.
P.S. Nije nevažno da 90% ovih aktera u ovim kriminalnim aferama nije bio ni dana u obrani Hrvatske. Baš kao i na onom spisku za ispitivače. Jadna mladosti, zašto si ginula... ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja