by 9a2jg » Sat Jun 11, 2022 2:42 pm
Posjetili su me drugovi iz Supetra. Odma su me špotali da šta ja navaljujen na svečare, oće reć na RK Vidova gora ? Govore mi da je istina da su svjetski rekorderi, nekoliko puta, najviše su uzeli (mukte) karata od MIS-a, pisali su ih od 1978. do 1988. Jedina "konkurencija" in je bija Edo 2TW, a i on je Bračanin ! Poslin MIS-ovih karata, karte in je štampa hotel Kaktus, opet mukte, i u količini za desetak godina. Onda su drugovi partijci prodali za siću Supetrus hotele, drugovi iz RK su dobili tiskane karte, kako redovne, tako i za manifestaciju 9A0COAST. Na žuntu in je Amerikanac da KV transiver.
Atroke svjetski prvaci !
Neću pisat šta je sve platija barba Nijemac, šta su poslali iseljenici iz Jamerike, šta su dale sve bračke općine i Turistički savezi i biroi, da se napravi inkubator za pantagane na Vidovu goru.
Neću ni spominjat kako je maznija lovu od Zlatnog rata, koju san ja , dugotrajnom borbom, bija izborija za RK u Bolu, i potrošija za potrebe SVOG kluba.
Zašto ja sve ovo, po stoti put pišen ? Zato da se ljudi parićaju, jer će se opet počet kupit lemozina, za proslavu, akademija, ne znan oće doć limena glazba, ili samo trubač iz Selaca ? Dvojim, da li će se svirat Marcia funebre, ili Silenzio ? Odnosi sa mecenon su zaladili, a taman su se bili parićali poć do svoga dobrotvora, po zeru balina, za feštu. Stavljeni su u grubi položaj, na jednoj strani potriba, nasušna čak, a na drugoj partijska stega. Ni Supetrani više nisu šta su nekad bili, umisto da su uzeli motike, maškline, i bovane, i obranili, šta je od očevine ostalo, svi mučidu. Kako je počelo, još će Supetrani zakapat mrtve, i obilaziti grebe - helikopteron ! Možda ih, za nevoju, pusti barba Roso, priko svoga, on je jedan duševan čovik.
Ukratko, za 18 dan je fijera, a pitanje je ko će feštat, i su čime ? Triba vidit šta će se pivat, oće li Tebe boga falimo, ili Internacionalu ? Drugovi znaju obedvi.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja