Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Sat May 28, 2022 7:26 am

Sada je svakome jasno da je onaj privatan poziv, vlasnika remote firme, na HRS web naslovnici, bio samo davno planirana dimna zavjesa. Ta ono malo mladih operatora u Hrvatskoj ima dovoljno matičnih klubova, i prikoviše lokacija i MTS-a, da sve svoje želje , porive i unutarnje pozive na natjecanje, obave u svom klubu !

Paralelno s time, već desetak dana, dvoje Ukrajinaca je cipalo po cijeli dan sa privatne remote stanice u Hrvatskoj ! Zagrijavali su se, dok nam je on prodavao muda za bubrege na HRS web-u ! Uz neskrivenu pomoć onih prodanih duša u HRS-u, i oko njega. Koji su i prije izgarali u želji da rade za njegove interese, a ne da opravdaju peterocifrenu plaću, služeći hrvatskom narodu, koji im je omogućio tu unosnu sinekuru.

Prosjek godina prijavljenih operatora je 38 ; "kvari" ga deklarirani Hrvat, koji ima 20, jedini koji ne "plaća" !?! ;)

Da završim, iako ovo nije ni izdaleka završilo, dapače, apetiti stranca se povećavaju, sada je uključena i politička komponenta, nezamislivo za jednu organizaciju Tehničke kulture u Europi !
Očito je tko je bio šaptač predsjedniku za onu sramotnu odluku u svezi natjecanja u ARG-u.
Jadnici bijedni, išporkali su i razdjevičili i zadnju njufericu u Hrvatskoj. Ništa im nije sveto.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun May 29, 2022 8:50 am

Mislili su oni da ja neću pisati o ovome, jer mi je otac toga maloga prijatelj ? Malo morgen. Prijateljstvo je jedno, a domoljublje i obrana interesa jedine nam Domovine, drugo. Lako je onima koji imaju dvije, pa i tri "domovine", a priko toga se kurče američkim znakom. Ja im vidio dvije i tri putovnice. Neki od njih se stalno motaju oko vrha. Ta takvima zasigurno hrvatski interes nije na prvom mjestu.

9A22YOTA još nema dozvolu za rad ! Zato jer zadužena službenica to nije ni zatražila ! Da ne bude "konkurencija" privatnoj postaji 9A22Y ? Koja je s ukrajinskom posadom, a deklarirani Hrvat je tamo samo kao fikus. Da ne rečem nešto teže, i točnije. Svi prethodni koraci, koji su se očešali o HRS su vodili samo jednom cilju, i svi su to vidjeli, tko je htio vidjeti ! Čak i u Karlovcu, gdje će se održati YOTA2022.
Jučer mi stanovnik grada na Korani reče : Ma kako si to sve znao, i pisao o tome, prije dvije godine ? Teško je bilo zbrojiti dva i dva ? Predvidivi su ka njuferica na prvom spoju !

Svatko tko misli da je ovo završena priča, ljuto se vara. Jer, kako reče Isus : Ne možeš služiti dva gospodara !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue May 31, 2022 11:51 am

https://www.hamradio.hr/forum/index.php ... g74930#new
Zdravo druže predsjedniče, viđe li ti da i ostali progledaše, i dignuše svoj glas ? Amateri nemaju veze sa politikom, a ti i tvoj uski krug se bavite politikanstvom, i donosite odluke suprotne volji goleme većine poštenih i iskrenih radioamatera u Hrvatskoj. Sramota vas budi. Dokle će tuđin protuzakonito koristiti hrvatske resurse, i neovlašteno prezentirati Hrvatsku sa strancima kao sadržajem ? Ovo su već dvije godine da se to radi, čak i sa stanicom kojoj si ti bio odgovorna osoba, znači, jatak si mu ! Ili tihi partner ? Samo upamti, kad si jednom prodao dušu vragu, ne može se ista povratiti.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue May 31, 2022 8:48 pm

Mato sve potpisujem,sramota.....

napisa 2PT. Kapa dolje. Progledaće, i progovoriće i ostali, ne berite brigu...
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jun 01, 2022 12:40 pm

Sad sam dobio i materijalni dokaz, klub iz Slavonije, 5 godina nije plaćao članarinu, nisu ga brisali, lani platio članarinu, po onom čuvenom Pukijevom teoremu, platiš pred izbore, ili pred izbacivanje.
Tko je bio odgovorna osoba kluba, predsjednikov pajtos, isti onaj za koga su DMR-ovci rekli da će oni lako s predsjednikom, da imaju kod njega "žnoru". Lako onda tako, a...?
Pravda je spora, ali dostižna.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jun 02, 2022 8:33 pm

https://www.hamradio.hr/9a22y-u-yota-20 ... nju-2-dio/
Ovo je vrhunac bezobrazluka, i inaćenja s članstvom HRS-a. Pomoćnica tajnice zlorabi funkciju, i promovira rad privatne pozivne oznake, pod krinkom brige za stranu mladež ! Ovo samo ima u Apsurdistanu, i u HRS-u. Predsjedniče daj ostavku !
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jun 03, 2022 7:01 am

Bolje da nisan napisa prethodni post, nakon toga nije presta zvrčit telefon... Nekoliko njih me je pitalo isto : Kako si, prije dvije godine, u bobu znao ovaj scenarij ? Jednostavno, odgovaram, ta učio sam od najboljih. Zar nije samozvani Doajen koristio SSOJ kao sredstvo i način da otputuje u Nepal i KInu, prije 40 godina ? Uvijek se povijest ponavlja, omladina je uvijek bila sredstvo, da se dođe do cilja.
Ako ne vjerujete, pitajte Vrkića, ili Vllasi-ja, još živuće nositelje štafete voljenom maršalu.
U ovom slučaju samo onaj koji nije htio vidjeti, nije vidio, i razumio. Predsjednik, pomoćnica tajnice, i slični, oni su samo epizodisti, koji omogućuju režiseru da režira zamišljeno djelo. Čak su i Karlovčani, gdje će se odviti YOTA 2022 to shvatili. Poslije će biti odbačeni , kao stare krpe, bez uvrede, znam kako to ide...

A do tada, HRS portal se i dalje zlorabi za promociju privatne postaje, s oznakom koja je po božju morala biti HRS-ova, ali, i to je dio igre, na koju su slugani pristali. Ja mislim da niže ne mogu pasti.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jun 05, 2022 7:42 am

Istraživajući jučer planetarne DXCC uspjehe uzdaničkog kluba 9A1CFN, naišao sam na zaprepašćujući podatak. Na DXCC mixed standingu se kočopere 9A5ZTT, 9A/K7GM, 9A/KC6AWX, 9A/N4Xu...

Pregledao sam kompletan spisak DXCC mixed, za što mi je trebalo više od sat vremena. Ni jedna zemlja na svijetu se ne može "podičiti" da su gosti, ili uljezi, svejedno, stavili svoje remote "uspjehe" na DXCC listu. Ako je i od Amera, previše je. Ako je i od remote grupe, ne da je previše, nego je bezobrazno, ne ponašaju se kao gosti, i ne respektiraju državu Hrvatsku, njen suverenitet, u eteru i na ozemlju.
No, ja ne krivim njih, nego domaće izdajnike, sluge, i slugane, koji za materijalnu, i/ili novčanu korist bespogovorno služe tuđim, a ne hrvatskim državnim interesima. Znamo i koji su, i znamo kad je to počelo, samo se ne zna kada će i kako završiti. A ne može nikako dobro, jer smo se mi onda uzalud borili. A znam da nismo. Samo imamo uvijek nekoga koji od suverene zemlje hoće učiniti koloniju.
Ne meže...

Predsjedniče, ako i ovi bjelodani dokazi nisu dostatni za ostavku, a što je više potrebno ?
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jun 05, 2022 10:20 am

Kolonija je već odavno,samo nekima to još nije jasno. :?
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Jun 05, 2022 1:01 pm

Je, samo nama nije kriv tuđin, on ima svoj zadatak, koji su mu postavili njegovi, nas hebu domaći izdajnici i kolaboracionisti... To te ja pitam.
Ovakvo što nisam vidio zadnjih 57 godina.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK