by 9a2jg » Thu Jun 02, 2022 6:21 am
Izlaze novi dokazi... Tek sad se vidi koliko sam bio u pravu, prije 39 godina, dok sam obnašao dužnost predsjednika kluba, u jednom mandatu. Insistirao sam na Knjizi osnovnih sredstava, Knjizi sitnog inventara, i odgovorno vođenje Knjige potrošnog materijala.
Financijsku bilancu kluba bi napravio prvo ja, za klub, pa bi gotove papire nosio u Knjigovodstveni servis ZTK, koji bi to samo prepisao. Radilo se kao da ti je klub tvoj vlastiti dom, odnosili smo se prema njemu pažnjom dobrog domaćina.
Gledam, čitam, i zgražavam se nad sudbinom jednog kluba u unutrašnjosti. Nije bilo skupštine 7 godina, nije bilo izviješća o radu, inventure, pregleda izvora fin. sredstava, završnog računa, sakupljanja članarine, s mnogo elemenata koji upućuju na možebitna kaznena djela. Nisam tu da korim članove, i teško mi je prevaliti preko usta, ali i ogorčeni članovi kluba su - suučesnici ! Mogu se moje prike ljutiti na mene koliko hoće, ali to je istina. Mišlju, riječju, djelom i PROPUSTOM ! E, to je to !
Jedan jedini put sam u životu bio na Sudu. Dok sam bio u žaru svog govora, i svoje obrane, izrekao sam riječi : Nisam znao,...
Sutkinja me odmah prekinula, riječima : Neznanje ne opravdava ! Pametnima, po ravnoj Slavoniji, a i šire, dosta !
Zašto ja dižem glas pravednika protiv svekolikih sranja koji se pred našin očima, i tobože, u naše ime, odvijaju u HRS-u ?
Zato što NISAM propustio ni jednu priliku u životu da ustanem protiv amoralnosti, nepravde, kršenja zakona, ukratko, rada protiv Hrvatske. Da li sam uspio, i da li ću dočekati konačnu pobjedu, ne znam, samo znam jedno, mogu pogledati svojoj obitelji , i svim kolegama u klubu, i HRS-u u oči. Meni to znači mnogo, nekome ništa, a ima ih koji mi se smiju iza leđa. Neka, to je njihov domet.
Idemo dalje. Ovo je tek počelo...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja