by 9a2jg » Wed May 25, 2022 10:30 am
Nije samo pametni Martin naša pametnica ! Imamo ih mi prikoviše, i za izvoz ! Najnoviji biser nađoh u skraćenom zapisniku sa krnje izvještajne skupštine HRS-a, citiram, " Problem je u tome da za npr. rad QSL biroa, za repetitorsku mrežu, itd. od HZTK, odnosno Ministarstva, već godinama ne dobivamo programska sredstva."
Normalnu, zdravorazumsku, osobu bi trebalo biti sramota ovo izjaviti, i napisati. Svaki put, u njegovoj režiji, kad oće "podebljati" neke svoje "argumente", u nedostatku činjenica, on , ama baš svaki put, uzme QSL biro kao primjer "troška" kojeg, eto, država ne financira! Milinu, sramota te budi! Korisnici biroa, pojedinci i klubovi, plate, i preplate, i to debelo, sve troškove QSL saobraćaja!
Što nije uzeo primjer onih 20.000 kuna kojih je SVOJOM odlukom dao Ulipu i društvu mu, za "preštelavanje repetitora" ? Što stalno povećava broj lokacija na kojima HRS plaća smještaj i internet OiV-u ?
Ni oni famozni vokci za Petrinju nisu plaćeni od državnog novca, nego od našeg, moga i ostalih korisnika QSL biroa !
Kako te Milinu nije sramota 23 mjeseca ne poslati radio klubu Split NI JEDNU pošiljku QSL-ki, a platili smo unaprijed, kao i svakoj kurvi, samo za razliku od vas, kurva odradi sve za primljene novce.
Uzeo osobno 4 paketića, odnio u Dalmaciju. Uštedio HRS-u i za slanje IOCA priznanja, sve poslato na moju adresu, ja ih razvozio, učinio 100 km svojim autom. Koliko me koštalo moje preuzimanje karata znam ja ! Da je u pitanju "prava" kurva, onda bi to nazvao napojnicom, ovako mogu samo reći da je plaćeno dva puta, za istu stvar, i da je mušterija ostala nezadovoljna !
Da zaključim, ko s vragom tikve sadi, o glavu mu se razbijaju. Sve Milinove makinacije i ekvilibristike mu se sada razbijaju o glavu. Jer ih je radio s ovima istima koji mu sada izmiču stolicu !
Ponoviću, 23 mjeseca bez IJEDNOG SLOVA NI BROJKE o troškovima rada QSL biroa, u cijelosti. Kako to ja, napamet znam koliko me takav odnos HRS-a prema SVOM QSL birou košta, do u lipu ?
Znam , jer sam odgovoran, i vodim troškove, koje većinom plaćam iz SVOG džepa, jer smo zadnju dotaciju države dobili 1999.g. Mi 22 godine bez kune pomoći, a oni plivaju u lovi, grade IZM-ove, idu po ekspedicijama, od društvenog novca, mostly, i, uvik in fali ! Zato jer je u domaćinskoj kući red, a u njihovoj nered, i kriminal.
Sretan van praznik drugovi !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja