Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Sat Mar 19, 2022 12:19 pm

https://www.index.hr/sport/clanak/edin- ... t_ostalo_d
Tuđman je držao govor, a glavna faca Silvio Marić je bio već malo pod gasom i onako je zalegao na ruke na stolu. Govori Tuđman ‘Dečki, čestitam vam. Imat ćete sve što god vam treba da budete još bolji’, a kad je to čuo, Mara je podignuo glavu, prekinuo ga i rekao: ‘Gospodine predsjedniče, a suce?’ A kaže Tuđman: ‘I suce ćete imati ako treba!’

A nas su, u ostatku Hrvatske, uvjeravali da smo paranoični, separatisti, južnjaki...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Mar 19, 2022 2:29 pm

Hajduka i dan danas kradu ali ne samo suci! Daklen,nije isključivo Mamić kriv za ovako jadno stanje u Hajduku.
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Mar 19, 2022 5:54 pm

Doktur se ponaša ka i u Partizanu, ja san država, ja san vlast, ja san sila, mogu radit šta hoću, i svi moraju mučat. Nije to bilo samo u nogometu, sjetite se Dalmatinske akcije.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Mar 21, 2022 12:49 pm

Nadobudni aparatčiki, iz Dalmatinske 12, nas filuju s pompoznim "vijestima" o ARG kampu u Bjelovaru. Za društvene novce.
Kako se to ne pohvale, već 21-i mjesec, u kontinuitetu, da nisu potrošili na moj radio klub ni lipe, za dostavu paketa QSL-karata? Dapače, nismo vidjeli, u tom periodu, NI JEDAN financijski pokazatelj!
Od NAŠIH novaca, ne društvenih.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Mar 22, 2022 12:44 pm

Svaki dan nas sami upoznavaju s svojim promašajima, manipulacijama i krađama...
Tako su jučer objesili i proglas da je otvoren javni natječaj za nominaciju za priznanje Nikola Tesla. Nastranu činjenica da oni to, u neovisnoj Hrvatskoj, dijele između sebe, horizontalna rotacija, po sistemu danas ja tebi, sutra ti meni. Meni je upalo u oko isto, što i kod tabela plaćenih članarina, softver iz 1997 ! Od 2001, do danas je kupljeno (bar na papiru) 6 (hrvatski, latinica, velika štampana slova, pišem polako, jer znam da penzići čitaju sporo : ŠEST) softvera za potrebe HRS-a (izvor : Financijski plan i program za pojedine godine) ! A oni rabe onaj iz 1997 !?!
Ove tabele je uradio netko puno vještiji od onih, kojima nas nepismeno zatrpavaju zadnjih 7 godina. I nikome ništa. Za lopovluk, nenamjensko trošenje sredstava, neznanje, i držanje nas za budale?
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Mar 26, 2022 11:28 am

https://www.index.hr/sport/clanak/topla ... t_ostalo_d
Još jedan, u nizu, kojima se, nakon 30 godina, razvezao jezik, te (tek)sada svjedoče kako je sustav natjecanja, organizacije i sudaca, sustavno krao, gdje je trebalo, da bi Croatia, odnosno Dinamo, bio prvak ! Jer je doktur tako zapovjedio.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Mar 27, 2022 8:47 pm

Vidim spotiranog 9A2ZI, ne poznam ni osobu , ni znak, pođem na qrz.com, i tamo vidim ime i prezime, i osnovne podatke, koje je sam napisao. Dakle, rođen 2001. , dobio prvi znak 9A3GZI 28.11.2016. , a sadašnji 8.1.2020.
U Dalmaciji ima jedna divna poslovica : Nije mi ža za mali dil, nego za krivi !
Bolje se rodit bez kurca, nego bez sriće, jer ako je sriće, onda će ti i narast !
Za našeg člana, koji je operator 41.g. može samo iz serije 9A5A.. , a za nekog , tko je (slučajno) iz istog mjesta, i istog RK odakle je u tom periodu bio predsjednik HRS-a, dvoslovni, u 4 godine !

Nije zgorega pripomenuti, da je baš u tom periodu, 2016 - 2020 , počela rasprodaja hrvatskih znakova (pretežito) Amerima, i sve one nezakonite i amoralne radnje koje su se pokazale u radu.
U tom periodu je počelo cvjetati i tisuću cvjetova, ups, remote postaja.
Danas vidim in memoriam Nijemcu s hrvatskim znakom, u "zasluge" mu upisaše i D-star u Hrvata. Koliko se sjećam, predmetni predsjednik HRS-a je bio dao svoj znakoviti i učinkoviti doprinos.
U povijest tog "slavnog perioda D-stara" treba upisati, da se ne zaboravi, da je isti bio montiran i na Vidovoj gori, i da ga nitko nikad nije okinuo !
Toliko o Obrovcima, bivših i sadašnjih predsjednika HRS-a, i njihovih jataka.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Mar 29, 2022 7:59 pm

Gledam jutros kontejner za željezni otpad, u lokalnom gospodarskom dvorištu, natpis - željezni otpad, ali na albanskom ! Pitam službujućeg kako je do toga došlo. Jednostavno, smije se on, radnici na preuređenju Blue sun hotelu su sve Albanci, pa su im šefovi i sve natpise prilagodili, da se ne moraju misliti. Vidio on da ja vrtim glavom, i preduhitrio me : Molin te, ka boga, nnemoj me pitat jesu li radili na crno, ko ih je doveja, i te fore ?!
Pilipinke i Malezijke čiste apartmane, Indijci kuhaju, Šiptari manovale, pitanje za miljun kuna : Gdje je nestao (domaći, hrvatski) čovjek ? Funkcioneri HTZ-e, koji redovito žive u nekom paralelnom svijetu, ne znaju ni sami koliko su (bili) pogodili prije 15-ak godina s sloganom "Dalmacija, kakva je nekada bila ! " Nismo htjeli slušati dobronamjerne Španjolce, koji su nas prijateljski upozoravali da ne učinimo istu grešku kao i oni ! Sve zaludu. Mi baš moramo svaku fazu razvoja preći preko svojih leđa. Već ispaštamo, a glavni udar će biti na našu dicu...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Mar 31, 2022 11:58 am

A je nan predsjednik šaljčina, ispalija je da nema više ugovora sa OiV-om, samo jedan, samo se broj lokacija povećava ! To te ja pitan.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Apr 03, 2022 2:21 pm

https://www.index.hr/sport/clanak/hajdu ... ort_prva_d
Sve ono što sam pisao, prije više od godinu i po dana, stoji i sada. Da ovo radi bilo koje privatno ili društveno poduzeće, odgovorna osoba bi bila odavno procesuirana, po sili zakona. U ovom članku se provlači, kao lajt motiv, suluda teza "da će se dugovi prebiti sa budućom dobiti" ! Pojam buduće dobiti u ekonomiji i ekonomici privrednog subjekta ne postoji u praksi, ni u teoriji. Ovo su plodovi nečijih želja, osoba koje ne žive u realnom svijetu, i koji su navikli da ih uvijek političari-populisti vade iz dubokih govana, u koje se redovno sami uvale nerazumnim poslovanjem. No, da netko nije dao mig "odozgo" da se čelništvo kluba neće kazneno goniti, ne bi oni ni pokušali ovo raditi. Mali čovjek, građanin, porezni obveznik, može samo konstatirati da zakon nije jednak za sve.
BBB fanovi uprošćeno vele da Hajduk vodi ulica. To je uvreda za ulicu. Ovo (ne)vodi netko tko, u konačnici, ne želi dobro Hajduku. Jer, u životu sve dođe na naplatu. Najčešće, s kamatom.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK