platit ćemo svakih 5 godin 100kn za produljenje dozvole i ciao!
Ma ljudi, jeste li stvarno slipi, Bože mi prosti, kraj zdravih očiju ? Pa to je i poteklo od trenutne vrhuške HRS-a ! Njima je bitan broj, i žele upravit sa 100 - 200 osoba, a na papiru 2.000 ! Upravo stoga kriju broj, i imena članova, ka zmija noge ! Jer, što mogu Srbi u Srbiji, i Bosanci u BiH, to je njima nezamislivo, on line ažuran spisak članova koji su platili članarinu za tekuću godinu !
Kako čujem, u redakciji krugovala Radio Mileva, čak i Đuka ima takav spisak, kopija je u HZTK ! Zato on i vleče peneze za svoje "programe", i zato je on, za HZTK, No.1 za radiokomunikacije u RH !
On drži seminare u Kraljevici, po Slavoniji, Zagrebu, on je čelni čovik Festivala Tehničke kulture, desetljeća radioamaterske manifestacije na ZV-u , Znam, hoću, mogu je bačeno u vjetar.
Bila je takva, prijeratna, akcija i u Rijeci. I tamo radioklubovi (di dođe Gumeni) odlaze u stečaj, a CB klub organizira RMZO !
Uvik se sitin povijesnog govora druga Tita, u Splitu, na Pazaru, 1962.g. cila Dalmacija je bila tamo ; između ostaloga je reka : Di mi slabo radimo, ubacuje se neprijatelj, i on dela !
Sve je primjenjivo, 54 godine poslin, u svakoj prigodi, okružju, i likovima, pa i u HRS-u. Naravno, CB nama nije neprijatelj, ali princip je isti, sve su ostalo nijanse...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja