Prijedlog za nagradu HZTK“. Rok: do 31. prosinca 2015. godine. Na osnovu prispjelih prijedloga IO HRS-a će donijeti odluku o konačnoj listi predloženika za Nagrade HZTK.
Aktivnost nekih klubova nije smanjena ni nakon više od 50 godina djelovanja..........
http://www.belisce.hr/novosti/gradonace ... b-belisce/
Najava radionica za učitelje i mentore u području orijentacije i komunikacije u NCTK, Kraljevica, od 15.do 17. siječnja 2016.
>
> Radionice u području orijentacije i komunikacije Hrvatska zajednica tehničke kulture organizira s ciljem kvalitetne pripreme učitelja i mentora za 58. natjecanje mladih tehničara. Radionicu će voditi Đuka Pelcl, nositelj područja Orijentacija i komunikacija na 58. natjecanju mladih tehničara, uz pomoć stručnih suradnika Davora Markovića i Tomislava Memedovića.
> Prijavnicu treba dostaviti najkasnije do 13. siječnja 2016.
Ali ipak mislim da sam bio bar malo bolji od JG danas, nemoj tako
Netom po isteku roka za slanje logova pojaviše se na dičnom HF robotu tzv. prijavljeni rezultati. Sreća trajaše kratko te isti nakon par dana nestadoše i umjesto njih sad opet imamo listu postaja koje su poslale log. Mislim da bi taj podatak relativno lako iščitali i iz prijavjenih rezultata te iste nije trebalo micati.
Piše još da je obrada u toku pa mi pada na pamet - nije vrag da robot ne može držat na okupu objavljene rezultate dok ih unakrsno pregledava?
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests