by 9a2jg » Sun Jan 23, 2022 7:11 am
Iman ja prijatelja Ivu, iz Milne, 9A2GF. On, bez zajebancije, nikad nije ni vidija kompjuter, a kamoli ga ima. No, kako sluša mene, Renija, i ostale, po simpleksima, o ponašanju po bandovima, i on se okuražio, pa je počeo komentirati, u stilu, citiram, "e, da san ja na tome Fejsu, reka bi ja ovome ovo, onome ono, doveja bi ih ja u red !". Ja se uvik nasmijen, i uvik rečen istu rečenicu : Ivo, da ti imaš kompjuter, i internet, pokara bi se sa svima u 24 ure ! I šta bi onda bija, Pale sam na svijetu ? E ne bi, ja bi samo reka, i gotovo, uzvrati on. E, to tako ne štima, velim ja, jer kad jednom potegneš mačku za rep, moraš biti spreman da te ogranfa ! Ili, razumljivije, još nitko u povijesti nije pustio duha iz boce, pa ga uspio u nju vratiti !
Da se ja vratin na vlastito pisanje. Takozvani časnici za vezu, ta u igri su svega 3 imena, u neovisnoj RH, nisu za cijelo vrijeme svog imenovanja učinili ništa za dobrobit radioamatera u Hrvatskoj ! Pričao sam sa puno ljudi, provjeravao sam sebe, da nismo nešto propustili, ne možemo se, uz najbolju volju dosjetiti koji smo boljitak doživili iz njihovih (ne)djela ?
U socijalizmu nismo imali njih, a bilo nam je, kao hobiju, puno bolje. Zaključak, nemojte nas više predstavljat i branit pred državom, bolje nam je bez vaše "pomoći", i angažmana !
Osim toga , Zlatkova maksuzija je služila da se potvrdi odluka i za vas, da prođete u paketu ! Da ne bi slučajno ko povukao pitanje o vašoj svrsishodnosti, i efikasnosti.
BTW, taj Zlatko je napisao na qrz.com da mu je qsl via LoTW ! Dokaz više da on, koji je bio i ostao dio vladajuće strukture, ne vjeruje u 9A QSL biro !
Ima još, ali sam na putu, čujemo se, lipi moji...
Krepat, ma ne molat.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja