by 9a2jg » Tue Dec 14, 2021 3:22 pm
Djani , ti jesi i mlađi, i pametniji, lucidan čak, samo, "izgubija" si iz vida ono osnovno ; projekt YOTA je plod nekolicine glava, i nema veze sa EU. Ljudi slabijeg pamćenja se neće sjetiti da je upravo petljanje sa EU projektima bio glavni "adut" za prijem službenice sa SSS, da bi joj poslije IO, u kojemu su bili Uzdanica i Laureat, podigli na VSS, s (šupljim) obrazloženjem da će ona priskrbljivati novce iz europskih fondova, a što je, i onda, i danas, notorna laž.
Da bi ekipa bila istovjetno nasađena, za podsjetiti se da je i tajnica došla s najjačim obrazloženjem, da će marketinškim sposobnostima priskrbiti vanjsko financiranje. Opet laž.
Kako nas drug Laureat stalno laže, dobro se je uklopio u (ne)radnu sredinu. A evo i jedan zoran primjer , kako je dao autogol, i posvjedočio svojoj laži, i krivom svjedočenju.
Na strani 13 Plana rada za 2022 stoji "nakon petrinjskog potresa, kada su podignuta 3 repetitora, jedan digitalni, dva analogna. Repetitorsku mrežu koristio je Crveni križ, kojem je podijeljeno 20-ak stanica...", i "Mrežu je koristilo i nekoliko raznih udruga kojima je podijeljeno 10-ak ručnih stanica raznim udrugama..."
Nastranu totalna nepismenost autora izviješća, i odsustvo uporabe hrvatskog jezika, ali govorimo hrvatski ! 20-ak, znači od 21 do 29. Desetak, znači, od 11 do 19.
Sve je to nabavljeno direktnom kupnjom, bez odluke IO-a, od poznatog dobavljača, repetitori, ugovori, sve crnjak...
Čim sam doznao za to, nazvao sam čovjeka u CK Sisak, kojem vjerujem. On mi je rekao : Koki, imamo mi više svojih sredstava veze, nego volontera, a i ne koristimo RA repetitore nego sustav Tetra, koji radi izvrsno, i sve pokriva. O svemu sam, svojedobno, promptno obavijestio vjerno čitateljstvo.
Pametnima, na cijeloj Baniji, dovoljno.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja