by 9a2jg » Thu Dec 09, 2021 7:47 am
Kiša dere, jugo forcaje, gruba prognoza za cilu Hrvatsku.
Mislija san ne komentirat vaša dva posta, ali ne mogu mučat.
Čemu se Djani čudiš ? Oli si Djani zaboravija nastupni govor Bozanića ? Meni u ušima odzvanja svaka rič, još dan danas! Naročito onaj dio o "grijehu struktura" ! Vjernički puk se bio poveselio, skupa sa mnom, da je došao novi vjetar na Kaptol, koji će snagom svog autoriteta razotkriti i javno ogoliti sve ono što ne valja u Lijepoj našoj. Moš mislit. Nakon misec dana je utihnuo. Do dana današnjega. Čime su ga ušutkali, "kupili", ne znam, samo pretpostavljam, kao i vi.
Reni nije u redu što ovako pišeš. Ona službenica, tamo u poštanskom uredu, radi za 3,5 ili 4 iljade kuna, treba biti pokorna i mučat, šta i čini, te slušat svaku zapovid i naputak svojih pretpostavljenih. Njoj su rekli da tako postupa, i, ili će tako radit, ili će učinit povredu radnih dužnosti. To bi bio prvi korak na kratkom putu do otkaza.
Zašto ti je to ona rekla ? Zato što HP škrtari, pa neče da uposli zaštitare. Brojim desetke puta, koliko sam špotao njihove šefove, po tim pitanjima. Samo sam navukao tuđi bijes na sebe. Pretpostavljam da je HP-i "unosnije" plaćati premije protiv krađe i razbojstva, nego angažirati zaštitare, kaop outsourcing.
U FINA-i postoji isti, na vratima stoji, ima naputak da provjerava digitalnu COVID potvrdu, i tko je nema, da mu fizički zapriječi pristup unutra. Sve sam ti to, siže iz prethodna dva pasusa , već ispripovjedio osobno, prije 2 dana, u osobnom iskustvu.
Zašto je došlo do toga ? Vrlo je jednostavan odgovor. Jer je tako odlučio Stožer. S kojim se ti , očito, slažeš, jer, kako reče, nečeš potpisati inicijativu , nevažno je tko je vodi, da o svemu bitnome odlučuje samo Sabor. Ja hoću, jer mi je u glavi još slika fasade Sabora iz 1990 (kao i mnogih kuća u Splitu, i po ciloj Hrvatskoj), na kojoj piše : Nad Saborom samo nebo ! Za to su ginuli najodličniji sinovi Hrvatske, ne za političke i politikantske igre, ma od koga one dolazile.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja