Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Sun Dec 05, 2021 10:36 pm

Dobro je da ljudi, u ovim bremenitim vremenima, imaju smisla za humor. Gazda Jezda redovito čita ovaj forum, i nastavno na pročitano, meni večeras poručuje "Brennan in charge".
Ne zajebava on mene, nego državu Hrvatsku, njen ustroj, institucije, i državna tijela. Njih zajebava, a svoje pomagače u Hrvatskoj izvrgava ruglu, ponižavanju, i, objavom istine, im piše osuđujuću presudu. Rekao bi nepristrani promatrač : Drugo nisu ni zaslužili. Samo , jadan, ne zna za domino efekt. I da velika riba (redovito) jede malu ribu.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Dec 06, 2021 7:16 am

Sve se mislin, moga je drug Laureat napisat pismo Irskoj radioamaterskoj organizaciji, s zamolbom da dozvole Hrvatima da se jave iz njihovih klubova ? Jer, ne tako davno, doživotni predsjednik RK Vidova gora, i Laureatov sudrug u grijehu, je , bez srama i stida, izjavio kako mladih nema jer su išli u inozemstvo ! Laže bez da trepne ! Naviklo, brajo, vidi, ide ga, pa što da ne nastavi ...?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Dec 07, 2021 8:09 am

Tko je predsjedniku HRS-a i IO-u dao mandat da dvije SES hrvatske pozivne oznake YOTA dadnu na korištenje strancima ?
Može i lakše pitanje : Ima li koja zemlja u svijetu koja je to učinila ?
I vi, dragi štioci, i ja, znamo odgovor.
NEMA.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Dec 08, 2021 9:49 am

Poslije mojih jučerašnjih postova, zovu me ljudi, upozoravaju na slijedeću umotvorinu i fabrikat druga Laureata
Also, some fine young operators from Croatia working from their home or club setups like Ivana 9A3LYL, Roko 9A3AHQ, Ines 9A5AEG, young op's from 9A1CFN and 9A1CEI clubs...

Upozoriše me da Ivana 9A3LYL i Ines 9A5AEG, nisu iz tog jata, nego su se razvijali samostalno, jedino je Roko odrasta u 1CIG. Znači, iz CFN-a i CEI-a nitko, u protivnom bi sasvim sigurno naveli imena i pozivne oznake... !
Atroke Goebels, nije našem drugu Laureatu ni do koljena...

Ovo je bilo, da ne bi bilo zabune, lani, ove godine je sigurno još gore.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Dec 08, 2021 10:54 am

Da će se na V.Goru postavit digitalni repetitor.Sad novi,DMT.Onega ICOM osim Slobe iz MA nije ima ko okinit,jer je to skup uređaj.C4FM od Yaesu isto nije prihvaćen je i to nešto košta ali je malo jeftiniji.Kinezi štancaju te DMR u 3 smjene ka AD Plastik.A na kraju balade,koliko god da ih postave,vrlo malo je njih akrivno na njima.Veća je moja aktivnost na KV i UKV od svih njih zajedno! Uopće se ne zahebajem.E,zadnje ali ne manje važno,da će se na Biokovo postavit 2m repetitor.Za koga? Za Makarane ne,Splićanci se tamo ritko javljaju.Onda za Slavka iz Hercegovine? :lol:
Korona je učinila svoje.A ko zna ća nas još čeka sa ovom garniturom :?:
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Dec 08, 2021 12:48 pm

Ništa dobroga.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Dec 09, 2021 9:46 am

Potpisujem.Ali san to reka prvog dana.
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Dec 10, 2021 4:37 pm

Zastupnici u skupštini su dobili materijale za javnu raspravu, koja prethodi elektroničkoj skupštini. Ko ima doma pisač, to treba i isprintat, sveukupno 33 stranice. Sve je moglo stati na 8.
Letimičan pogled mi je odma diga živac. Jedna od točaka je i usvajanje skraćenog zapisnika skupštine od svibnja o.g. Na stranici br. 3 stoji, hrvatski, latinica :
"NEMA prijedloga za brisanje iz članstva jer nema klubova koji dvije godine za redom (2019 i 2020) nisu platili klupsku članarinu HRS-u."
Riječ NEMA je i u originalu napisana velikim štampanim slovima.

I sad se ja mislim, ma nisam ja jedini, od svih zastupnika, koji vidi očito ?! Ovo je ona Kvaka 22 koju je počeo Puki, za svog predsjednikovanja, kada je, žetončićima vladajućih, otvoreno i javno savjetovao , citiram : "Ne moraš platit baš svaku godinu, i ništa se neće dogoditi !" Ne moram pisati da su kronične neplatiše glasačka baza vladajućih ?
I, nakon svega, što to vidi i zadnja šuša, oni imaju muda ovakva šta napisat !?!

Ali to nije sve. Neplatiše, sve ove godine redovno i tečno, dobijaju QSL-ke sa 9A QSL biroa, čak redovitije, i točnije od platiša !
Redovne platiše članarine HRS-u - bankomati.
Standardni neplatiše, piloni režima.

Ne moram ni pisati o svinjariji koju su učinili radio klubu Pregrada, i pokojnom Denisu Vinceku. Prevarili su ga, jer je vjerovao Pilatu, a u zapisniku piše da nisu imali pravo glasa jer, tobože, "nisu dostavili vjerodajnice za mandatno razdoblje". Osobno mi je pokojni Denis rekao da su sve predali, a njemu sam više vjerovao, nego ovima svima skupa ! Neću dalje o ovome, iako imam dosta materijala, u ovo vrijeme Došašća nisam ja taj koji će premećat kosti velikog domoljuba, Hrvata, vjernika, i amatera. To mu je i jedini crimen.
Zato su ga samo iskoristili, i odbacili.

Ima još, tek sam se počeo udubljivat u radne materijale. Javna rasprava je od 11. - 16. prosinca 2021.g.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Dec 11, 2021 9:47 am

Dakle, razmišljam naglas, kao i uvijek.

Dvije djelatnice sa VSS nas koštaju , samo za plaće, 345.926 kuna godišnje. To je mjesečno 14.413,58 kuna po djelatnici.
Ali, to nije sve. Svaka od njih dobije i 19.037 kuna godišnje za prijevoz na posao (!), božićnicu, i dar za dijete. U toj cifri nisu jubilarne nagrade (za rad ? ).
Ove godine nisu posebno prikazali iznose, kad se raščlani ovih 19 tisuća kuna, iz prostog razloga što bi opet svi u Hrvatskoj vidjeli da imaju naknadu za prijevoz, ko da putuju iz Novske.
Ljudi iz Zagreba mi govore, lani, i cijelu ovu godinu, da su one to primale i u 2020., i u 2021.!? Valjda ljudi znaju što govore, ta one su u tom periodu bile 90% vremena "od kuće" !
NO se nije oglasio, ni lani, ni ove godine, ta znamo kako je sklepan, i znamo kome služi...

Netko će možda reći da sam se ja okomio na Stručnu službu, i da su pod mojim povećalom ? Wrong ! Ja se samo pitam što one rade, i kome ? Jer, zadnjih godina nisam stekao dojam da služe članovima HRS-a.
Pet je punih godina da nismo dobili ni jednog pismena iz HRS-a ! Nisu čak ni odgovorili na dopise RK Split , a što su po zakonu bili dužni odgovoriti. A o profesionalnoj i osobnoj ljubaznosti, kulturi i komunikaciji, da ne govorimo.
Tu su se divno uparili s aktuelnim predsjednikom, i potpredsjednikom.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Dec 11, 2021 10:33 am

Poštovani kolega Koki Vi kao da zaboravljate,možda i nesvjesno da smo mi u Uhljebistanu,južnoj provinciji EU.Prema tome ovo o čemu Vi govorite je samo preslik općeg bolesnog stanja u društvu.Mogu ja nastaviti pisati do večeras ali to nije moj stil.Jer Hrvati u prosjeku ne vole puno čitati,dugi tekstovi su im zamorni.Par rečenica je njima sasvim dosta.
LP
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK