Ispričavam se ako sam učinija grešku glede priče o gorivu.Mislim priča je koma jer znamo i zašto.Ljudi pošli u BiH ,Mađarsku,Srbiju i Sloveniju tankat gorivo a Dubrovčani možebitno i u C.Goru po njega.

A di će otočani po njega? U Italiju?
Ošlo priko 11 kn za litru,vaja vidit di će se zaustavit?

Ja di god mogu pišem da pucamo po šavovima po svim pitanjima pa i dostave pošte.Neznam jeli ko to čita ali ja bi puka kad nebi napisa!
Evo moje priče o dostavi 10 kg QSL kartica za QSL managera u Zagrebu.Odem ja do "moje" poštanske poslovnice sa urednim paketom,sve ispravno ispunija,napisa itd.Čekan red i kad san doša do poštanske službenice koju znam godinama jer tu stalno radi,ona će meni da će mi dat jedan amo reć savjet.Ja njoj govorin da san se pritvorija u uho i da jedva čekan šta će mi reć.
I tako ona meni savjetuje da ne šaljem taj paket običnom,sporom poštom jer da se to ka zna zagubit, i da je jako sporo,pa situacija sa C-19,samo šta nije rekla ko zna oće li ikad i stić na adresu.
Zaboravija san koliko bi me doša taj paket od 10kg ali svakako znatno manje od 60-tak kuna koliko me košta njihovom brzom poštom u roku od 24 sata! I ća san moga? Posluša san je i posla kako mi je rekla.I zva san Zlatka i obavijestija ga da čeka moje kartice oko te ure.Tako je i bilo.Paket je uredno doša na njegovu adresu di mi je reka da pošaljem.Ja san sluša sve upute koje su mi dali.I nisan ima nikakvih problema osim dosta skuplje poštarine.

Opet sve na teret maloga čovika!
Da san ga posla ka običan paket,možda bi on još putova po bespućima hrvatske zbilje? Di mi živimo,ljudi moji? U Africi sa strujom

Kako se ponašamo,tako nas i doživljavaju u Europi i Svitu.
Ne da nismo za EU, nego ni za brdoviti Balkan! Mi se rugamo narodima oko nas a isti smo ili čak gori od njih!
Molim Boga da me koji stranac ne pita onklen san.Srića, malo ko to pita.