Pozdravi i želje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Pozdravi i želje

Postby 9a2jg » Sun Sep 05, 2021 8:57 pm

https://www.dalmacijanews.hr/clanak/pym ... -propolisa
Podsjeća me na Sovjetski savez, uvik je votka ( i špirit) bila jeftina. Zašto ? Zna se...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Sep 06, 2021 6:56 am

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Sep 07, 2021 6:51 am

Sutra je blagdan Male gospe, središnja proslava je u Solinu, mise drže monsinjori Marin Barišić i Ranko Vidović, biskup hvarski.
Danas, užežin blagdana, se hodočasti u Vepric, gdje se očekuje velik broj hodočasnika iz BiH i cijele Dalmacije. Središnja misa je u 17:30, a predvodi je splitsko makarski nadbiskup koadjutor monsinjor Dražen Kutleša.
Svim vjernicima i gospinim štovateljima blagoslovljen blagdan želimo.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Sep 07, 2021 6:53 am

Ti aj na Malu Gospu a ja gren leć.Ima je i u Solinu na Gospinom otoku.Ja nemam forze,doša iz 16 h noćne.73
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Sep 08, 2021 5:29 pm

https://slobodnadalmacija.hr/kultura/fi ... ja-1125779
Znači, Goran Milić u svim godišnjim dobima na HTV-u, baš me čudi...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Sep 09, 2021 12:36 pm

9a2jg

Postby 9a6r » Thu Sep 09, 2021 2:04 pm

Eno fotke sa ZRF na HRS Forumu.Malo RA ka ća san i reka.
9a6r

Postby 9a4db » Thu Sep 09, 2021 9:37 pm

Da ima buvljaka, bilo bi i RA....
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Fri Sep 10, 2021 7:01 am

Di je buvljak, tu je srednja klasa i sirotinja (da se ko, bože mi prosti, ne uvrijedi), koja se bavi konstruktorstvom, rastavljanjem i sklapanjem, razmjenom, najmanje kupnjom. Treba pogledati istini u oči, i reći pošteno : Toga više nema !
Pretvorbom i privatizacijom na hrvatski način, smo od početka devedesetih uništavali srednju klasu, koja je temelj svakog društva, te smo je, na kraju, i uništili. Sirotinja se više ne bavi Narodnom tehnikom jer se bori za svakodnevno preživljavanje.
Gledao sam ja fotke i sa osječkog i sa jarunskog derneka, svaku godinu, to manje, sada je to utanjilo do boli.
Ono što mene, i svakog normalnog RA boli, jest činjenica što par matoraca koji glume "elitu" propagira viru Isusovu, i prikazuje dva improvizirana stola, kao uslugu osiromašenim članovima ! Ta ono što je vrijedilo nije ni došlo do štanda, ljudi su se nagodili, đorali, platili, u direktnom kontaktu, jer amateri razgovaraju, za razliku od te kvazi elite.

Najviše boli na Jarunu što se to održava tamo gdje su uloženi novci hrvatskih poreznih obveznika, i gdje su nas uvjeravali da će biti "hram hrvatske Tehničke kulture", otvoren za sve članove u Hrvatskoj ! Umjesto toga, od prvog dana, do danas, imamo privatni feud, 4 - 5 osoba, po sličnom obrascu kao što je i Kozjača.

Za kraj evo vam, dragi štioci, jednostavno pitanje, pa dumajte : Kad se već ti "elitisti", plus predsjednik, toliko zalažu za remote rad, kako to Kozjača nije opremljena za takav rad, da hrvatska mladež može nahrupiti na tu vrst rada, koja je stalno u uzlaznom trendu, kako je lijepo lagao HAKOM-u predsjednik HRS-a ?
Prva tri točna odgovora dobiti će poklon bon na 10% popusta u apartmanima u Bolu na Braču.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Sep 11, 2021 7:22 am

https://www.hamradio.hr/hst-se-vraca-na-mala-vrata/
Koliko god mi srce zaigra na ovakvu vijest, uvijek se bojim manjkave i aljkave "pomoći" HRS-a. Svima nam je još u sjećanju skopska avantura, i izvlačenje pok. Dakija i natjecatelja, u zadnji tren.
Za one slabog pamćenja, HRS im je bio sufinancirao pola karte vlaka do Skoplja drugog razreda !!! Ja čuo iz Dakijevih usta !
Da ne spominjem da HRS nije ni mrdnuo malim prstom u njihovom izvlačenju, kako organizacijski, tako i financijski. Prvo je iznio pokojni Emir na svojim leđima, a drugo smo sakupili nas nekolicina, pretežito penzionera, kakav je bio i sam pokojni Daki.

Zašto ja ovo, i ovako pišem ? Pa u Hrvatskoj ima dosta slijepaca, kraj zdravih očiju. Mnogi neće da vide da se i tamo dešava "događanje naroda", jednako opasno kao ono u Skoplju, ako ne i gore (izvor : hrvatski službeni eksperti za Balkan i politiku na njemu). Ako je to tako, onda je netko poslao momke u nesigurno područje ? Dabogda ja pregrizo jezik !

Samo da opet ne bude "spašavanje i izvlačenje vojnika Ryan-a". Jer, znamo od koga ne možemo očekivati pomoć, nedavna povijest nas uči.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK